2777
2789

من جلوی موهامو دکلره کردم و رنگ سفید صورتی زدم الان ریشه موهام مشکیه ساقه ام سفیداش زرد رنگ شده صورتیام کمرنگ

خودم میخوام تو تونه مجدد رنگ فانتزی بزارم چکار کنم؟ چه رنگ و چه مارکی بخرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه موهات سوخته نیست و آسیب دیده نیس اول ،ی شامپو شیمیایی بنظرم بزار رو موهات ک رنگای قبلی پاک بشه از رو موت 

شامپو شیمیایی یک پیمانه پودر دکلره و یک پیمانه اکسیدان و یک پیمانه شامپویی ک واسه موهات استفاده میکنی و باهم ترکیب کن روی موی نم دار مثل حنا بمال ب موهات و ماساژ بده بعد موهات و بشور .رنگ جدیدت انتخاب کن و بزار رو موهات البته بازم ببین بقیه دوستان شاید بهتر بدونن چیکار کنی 

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
برای این که یک دست شه ریشه ها باید دکلره شه 

ن اگه بخاد ی رنگ تیره بزاره نیازی نیست دکلره کنه. ولی بخاد روشن بشه آره دکلره باید بشه

ن اگه بخاد ی رنگ تیره بزاره نیازی نیست دکلره کنه. ولی بخاد روشن بشه آره دکلره باید بشه

عزیزم رنگ فانتزی حتما دکلره میخواد بعدم این که ایشون گفتن تو تن قبلی باز میخوان رنگ بزارن که باید دکو بشه ریشه ها

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
همین رنگ قبلی سفید صورتی

یکم سخت شد🙈

آها پس باید ریشه ها دکلره شه بعد  واریاسیون بخر بزن کاری نداره سختم نیس اصلا رو همون قسمتا بزن 

اما اسی بنظرم برو ارایشگاه بهتره آخه ی قسمت جلو موهاته هزینه ای هم نداره راحت و بی دردسر برو پیش همینکه واست زده بوده چون الان بخای دکلره و رنگ بخری هزینش همون میشه اما میدونم اونی ک میخای واست در نمیاد چون خودتم زیاد وارد نیستی 

عزیزم رنگ فانتزی حتما دکلره میخواد بعدم این که ایشون گفتن تو تن قبلی باز میخوان رنگ بزارن که باید دک ...

اره ندیده بودم ک گفتن همین قبلی رو میخاد فک کردم کلا میخاد ی رنگ دیگه بزاره🙈