2777
2789

اثر پروتین تراپی بعد از چند ماه از روی مو از بین میره ؟

مو شبیه قبل از احیا میشه؟

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم

بستگی ب موادی که واست میزنن داره 

من قبلا زدم بعد دوماه رفت ولی موهام‌مثل قبلش نشد ضخیم تر و محکمتر بود 

اینسری برج ۸ زدم تا الان موادش مونده فقط ریشه ها در اومدن ریشه گیری کردم بهم گفت یکسال که شد شارژش کنم 

ما آبادانیا   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب موادی که واست میزنن داره  من قبلا زدم بعد دوماه رفت ولی موهام‌مثل قبلش نشد ضخیم تر و م ...

خود آرایشگر بهم گفت فقط هشت ماه موندگاری داره 

بعدش مث قبلش میشه 

البته گفت اتوکشی هم میکنم و هفتاد درصد صافی داره بعد پروتویین تراپی

خود آرایشگر بهم گفت فقط هشت ماه موندگاری داره  بعدش مث قبلش میشه  البته گفت اتوکشی هم می ...

نه نه مو احیا شده برا من مثل قبل خشک و وز نشد اخه با دکلره موهام سوخته بود ولی سری اول زدم دوماه رفت صافی قبلشو نداشت ولی بازم خوب بود موهام ضخیم کرده بود 

اینبار که زدم از برج ۸ مونده موادش عالی بود سری اول چند ساعت چشمام اشک می ریخت اینبار اصلا نه بوی بدداشت نه سوزش چشم 

گفت سر یکسال نیاز به شارژ داره 

البته مراقبت از موها خیلی مهمه باید روغن ارگان بزنی ماسک و‌شامپو خوب داشته باشی و خشک کردن مو خییییلی مهمه باید با باد داغ صد درصد خشک بشه نباید یکمم نم داشته باشه

ما آبادانیا   
نه نه مو احیا شده برا من مثل قبل خشک و وز نشد اخه با دکلره موهام سوخته بود ولی سری اول زدم دوماه رفت ...

ممنون از توضیحاتتون 🙏

تهرانید؟