2777
2789
عنوان

تور خدا دعا کنید برام نامزدیم بهم نخوره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 196 پست
دوست عزیز منم قبل ازدواج چهار سال عقد بودم هرچی شوهرم می‌گفت میخوام گفتم نه تا عروسی نه باید صبر کنی ...

ما فامیل هستیم اگه بگم دو تا خانواده بهم می ریزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم این شدبرات تجربه فداتشم مردامث مانیستن بگن چ بامحبته چ دوسم داره وقتی میبینه بدون هیچ شرعیتی ...

به خدا قسم به جون پدرم بهم گفت ماشینم می خوام پروفشم مقداری کم دارم می خوام لنکوروزی بخرم 

همه طلا هام فروختم از اون طرف خانوادم تیکه بهم پرت می کردن 

من همه چیو تحمل کردم

نامزد بودیم

چی بگم،چراحداقل مواظب نبودی حامله نشی،ببین همین الان ازش جداشو،محرمم نبودین اگه کسی بفهمه برات بد میشه،بعداهم میری ترمیم،فقط این آشغالو از زندگیت بنداز بیرون

بیخیالش شو برو ترمیم بکارت خودتم برااین ادم خار نکن فقط کاش به مادرشوهرت نگفته بودی

به قرآن قسم همیشه فکر می کردم بیشتر مامانم دوسم داره 

آنقدر حواسش بهم بود 

دیروز مادرش بهم زنگ زده میگه اگه بخوای صدات در بیاد میرم شکایت می کنم بچه پسرم سقط کردی 

اوه اوه اینا خانوادگی شیاد و عفریته هستن اسی جان جون خودت نجات بده فرار کن به خدا بدبخت میشی با اینا، ته جدایی اینه دو روز گریه میکنی یه کم سرکوفت خانواده میخوری

به قرآن قسم همیشه فکر می کردم بیشتر مامانم دوسم داره  آنقدر حواسش بهم بود

چقدر ساده ای،هزار بار تو این نی نی سایت گفتم بد ترین پدر مادرهم از صدتا دوست و رفیقو آشنای به ظاهر دلسوز بهترن