mnnnnh مدیر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 128 عنوان تور خدا دعا کنید برام نامزدیم بهم نخوره😞 | مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 196 پست من تو دوره نامزدی از نامزدم باردار شدم سه ماهم بود متوجه شدم باردار به مادر شوهرم گفتم گفت باید بری بندازیش اگه اینکار نکردی ابرو ما خانوادت میبری منم کاری سقطم انجام دادم الان نامزدم می خواد بهم بزنه همه چیو می ترسم به خانوادم بگم 1402/01/30 | 15:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mnnnnh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 128 طرف تو عقد راضی ب رابطه نمیشه چجور میتونین تو نامزدی رابطه داشته باشین ک این گندا بالا بیاد من چه می دونستم این بلا سرم میاد فکرش نمی کردم بعد پنچ سال بهم بریز
دلشکسته۸ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 659 آره چه کنم مجبورم😔 اصلا ادامه نده، کار خوبی کردی سقط کردی فکر کردی بچه با این پدر و خانواده قراره بود چه بکشه، بعدم یارو دنبال بهونه بوده بره یکی صیغه کنه یا شایدم داشته از قبل اینو کرده بهونه، نگران بکارتت هم نباش تهش میری دکتر
mnnnnh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 128 بدبخت خونوادت که عقلشون را دادن به یه دیوونه مثل تو دو بار خودکشی کردم تا خانوادم قبول کردن بابام ترسید گفت فقط یه مدت نامزد کنید
mnnnnh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 128 یا خدا چجوری گذاشتی رابطه برقرار کنه الان هم یک دکتر پیدا کن برات درست کنه خدا ببخش ا ... من دیگه قید ازدواج همه چیو زدم😔😔
msm1398 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8488 من دیگه قید ازدواج همه چیو زدم😔😔 اسی این رابطه رو دیگه تمومش کن،نهایتش میری ترمیم،اگه تو این زندگی بمونی عذت و احترامی برات دیگه نیست که هیچ بهت منت هم میزارن که هیچ،بدبختم میشی
گل_من_گلی_گل_گلی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 8645 تاریخ صیغه شون تموم بشه میتونه ترک کنه،بچه رو هم ک قطعا غیر قانونی سقط کرده ایشون صیغه هم نبوده
mnnnnh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 128 موندم اخه با کدوم عقلی رابطه داشته باهاش من ابجیم با پسرعمم نامزد کرد بابام نزاشت عقد کنن،سه ماه به ... من خانوادم همه جور مخالف بودن بابام گفت نامزد بعد مدتی عقد کنید
فلفلصورتی عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 6586 اتفاقا جدا شو ابروشم پیش خانوادت ببر بگو این رفته یکی دیگ رو صیغه کرده هیچ چیز دائمی نیست
گل_من_گلی_گل_گلی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 8645 من چه می دونستم این بلا سرم میاد فکرش نمی کردم بعد پنچ سال بهم بریز وقتی از 14 سالگی سرگرم اینکارا میشین، نتیجه بهتری پیدا نمیکنیدالان هم کاری نمیتونی بکنی حتی اگه قانونی هم بری دنبالش، به خاطر رابطه نامشروع و سقط غیر قانونی خودت بیشتر ضرر میکنی
mnnnnh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 128 بخاطر ترس از خانواده و آبرو خودتو تو چاه ننداز فردا رفت چندتا زن دیگه رو هم صیغه کرد بازم باید بخاطر ... من زندگیم خیلی خراب شده
mnnnnh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 128 وای چقدر مردها نامرد شدن آدم وحشت میگیرتش انسانیت کجاست مادر عفریتش میدونسته پس ... ایشالله دیروز مادرش زنگ زده بهم صدات بیاد بالا میرم شکایت می کنم بچه پسرم کشتی
mnnnnh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 128 نه عزیزم این چه حرفیه،یعنی هر کی با هر کی رابطه داشت زن و شوهرن؟؟قانونی نیست وقتی سند رسمی بینشون نی ... به من گفت گفتمش نه ما هنوز تکلیفمون روشن نشده گفت بعد پنچ سال هیچی نتونسته جدامون کنه الآنم که نامزدیم چند وقته دیگه میرم با خانوادت حرف میزنم واسه ازدواج
mnnnnh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 128 مشکل از مردا نیس خریت از بعضی زناس بلانسبت بگو اخه وقتی رسمی نشدین چرا میری با یارو میخابی خانم این چه طرز حرف زدن
کانیمانگا عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 434 دو بار خودکشی کردم تا خانوادم قبول کردن بابام ترسید گفت فقط یه مدت نامزد کنید خوب این هم نتیجه نامزدی با کسی که بخاطرش خودکشی میکردی،به حرف خونواده هاتون گوش کنید