2777
2789
عنوان

تور خدا دعا کنید برام نامزدیم بهم نخوره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 196 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته گلم ؟ 

درسته اشتباه کردی ولی خدا رو شکر که همین الان فهمیدی شعور نداره ، و بدرد زندگی نمیخوره ،،مطمئن باش خدا حالشو میگیره ، یکم صبر کن . 

الانم توکل کن به خدا ، برو مشاوره و ..... بذار روحیت بهم نخوره و داغون نشی . از این به بعد حواستو جمع کن . 

خدایا شکرت.
چند سالته گلم ؟  درسته اشتباه کردی ولی خدا رو شکر که همین الان فهمیدی شعور نداره ، و بدرد زندگ ...

من 20 سالم 

خیلی مشاوره رفتم ولی هیچی دیگه تعصیر نداشت برام

پس چرا سقط کردی؟ الان بکارتتو از دست دادی و این آقا گذاشته رفته. اگه سقط نمی‌کردی مجبور میشد بگیرتت

خودش بهم گفت بچه ندازی اگه اینکار کردی منم میرم با یکی دیگه هرچی بهش میگم مادرت گفت اون روز هم که بهت گفتم باردارم گفتی برو پیش مادرم 

اشتباهی از شما نبوده شما مرغ نیستی خود به خود تخم بذاری بچه خودش بوده کسی هم که گفته سقط کن ننش بوده ...

دیروز مادرش بهم زنگ زده میگه اگه بخوای صدات در بیاد میرم شکایت می کنم بچه پسرم سقط کردی 

دیروز مادرش بهم زنگ زده میگه اگه بخوای صدات در بیاد میرم شکایت می کنم بچه پسرم سقط کردی 

از هیچی نترس اون نمیتونه شکایت کنه که بچه پسرشو سقط کردی اتفاقا با شجاعت به شوهرت بگو که اون بهت گفته بری سقط ککنی