2777
2789
عنوان

تور خدا دعا کنید برام نامزدیم بهم نخوره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 196 پست
 اولین اشتباهت اینه که تو دوران نامزدی گذاشتی بهت دست بزنه اینه که الان کیف و حالش و کرده میگه ...

پنچ سال بهم بودیم

فامیل هم هستیم 

فکرش نمی کردم اینکار کنه بعد پنچ سال بره زن دیگه صیغه کنه

خب پس من چه کنم 

اشتباهی از شما نبوده شما مرغ نیستی خود به خود تخم بذاری بچه خودش بوده کسی هم که گفته سقط کن ننش بوده پس شما تقصیری نداری منطقی صحبت کن اگه قبول نکرد طلاق بگیر مهریه اتم بگیر به خانوادتم بگو خلاف شرع نکردی که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنچ سال بهم بودیم فامیل هم هستیم  فکرش نمی کردم اینکار کنه بعد پنچ سال بره زن دیگه صیغه کنه

دوست عزیز منم قبل ازدواج چهار سال عقد بودم هرچی شوهرم می‌گفت میخوام گفتم نه تا عروسی نه باید صبر کنی اخرش هم جدا شدم ازش فامیل و غریبه هم نداره وقتی خودتو در اختیارش بذاری نتیجه اش میشه این الان هم تا بهم نخورده بنظرم به خانواده ات بگو 

دختر عموی زن داداشمم مثل شما بود حاامله و بعد هم مادرشوهر گفت سقط اخرش هم طلاقش دادن

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
من فقط اول به مادر شوهرم گفتم بعدش به خواهرم  آخه اون روز تو شک بودم نمی دونستم چیکار می کنم

کل مهریت رو بدن و هر کاری خواستن بکنن.شوهرت بوده جرم که نکردی.اگر به فامیل یه شام عروسی بدین محرم میشین بهم.مخکم وایستا حقت رو بگیر و اینبار شما دیگه نخواه که باهاش زندگی کنی

ینی جی الان سقط کردی تموم شد اگر نامزدت به درد نخوره و از الان میزنه زیرش بهتره جدا شی تا بعد ازدوا ...

من میگم بهش بریم زیر یه سقف همه بدون عروسی کردیم فرداش خودم میرم درخواست طلاق میدم

خیلی بد جوری بهم ضربه زده  الان به دوری رسیدم که خودکشی کنم

عزیزدلم این شدبرات تجربه فداتشم مردامث مانیستن بگن چ بامحبته چ دوسم داره وقتی میبینه بدون هیچ شرعیتی خودتوراحت دراختیارش گذاشتی خب ازت زده میشه گلم میگه پس فردابایکی دیگه میره بهمین راحتی تجربه باشه برات

میگه یه دختر دیگه صیغه کردم  الآنم من از ترس ابرو خانوادم صدام درنمیاد

اگه سقط نکرده بودی لااقل میتونستی بگی بچه از خودشه این ادم بیشعور دوروز دیگه میگه بایکی دیگه بودی و سقط کردی