2777
2789
عنوان

تور خدا دعا کنید برام نامزدیم بهم نخوره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 196 پست

بخاطر ترس از خانواده و آبرو خودتو تو چاه ننداز فردا رفت چندتا زن دیگه رو هم صیغه کرد بازم باید بخاطر آبرو سکوت کنی اونوقت خونواده و فامیل چطور میخوان مرهم دردات بشن

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رابطه داشتید نامزد نیست شوهرته  و  قانوناً به این راحتی نمی تونه بهم برنه

نه عزیزم این چه حرفیه،یعنی هر کی با هر کی رابطه داشت زن و شوهرن؟؟قانونی نیست وقتی سند رسمی بینشون نیست،بزور ک بهش تجاوز نکرده هر دو طرف راضی بودن

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

عزیزم نمیدونم چند سالته که مرتکب همچین اشتباه و گناه بزرگی شدی که با یه نامحرم که هنوز عقد نبودی همبستر شدی ؟ ولی از این به بعد دیگه اشتباه نکن از این به بعد اون رو کامل فراموش کن و بچسب به درس و کار و تا یه مورد خوب پیدا نکردی هرگز به از دواج فکر نکن . بدون اون دیگه به درد تو نمیخوره ‌ دیگه به هیچکس نگر که حامله بودی و سقط کردی به مادشوهرت هم بگو بخاطر اینکه شما نامزدی رو نزنیت به هم بهتون دروغ گفتم . و دیگه نسیر زندگیت رو کاملا عوض کن . 

چه جالب عزيزم ببين خانوادت نذاشتن تو عقد كني چونكه خدايي نكرده پسره پرده بكارتتو از بين نبره كه اگه باهم جور در نيومدين راحت جدا شي اين يعني دوران نامردي …حالا تو رفتي تو نامردي با پسره رابطه برقرار كردي حامله شدي سقط كردي ؟ ! تو نبايد اعتماد ميكردي كه بهت دست بزنه حالا هم كه بهت دست زده لااقل سقط نميكردي كه بتوني شكايت كني !! اين اقايي كه من ديدم ميترسم پسفردا اصلا گردن نگيره كه دختريتو از بين برده … حتي اگه تو هم بري ترميم بكارت باز اگه كسي قبل ازدواج ببرتت دكتر براي تعيين سلامت بكارت باز معلوم ميشه 

..تا دير نشده برو پيش وكيلي جريانو بگو ! فكر كنم با پزشك قانوني بشه ثابت كرد مقصر اين اقاهه 

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
نه عزیزم این چه حرفیه،یعنی هر کی با هر کی رابطه داشت زن و شوهرن؟؟قانونی نیست وقتی سند رسمی بینشون نی ...

این وسط این خانوم باردار شده و ضیغه هم بودن پس یعنی زن و شوهر محسوب میشن و مسولیت به وجود میاد که اون  آقا نمی تونه به راحتی این خانوم ترک کنه و یا طلاق بده 

این وسط این خانوم باردار شده و ضیغه هم بودن پس یعنی زن و شوهر محسوب میشن و مسولیت به وجود میاد که او ...

تاریخ صیغه شون تموم بشه میتونه ترک کنه،بچه رو هم ک قطعا غیر قانونی سقط کرده

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️