2777
2789

سلام خانوما 

مادرم دیابت گرفته قند عصبی داره 

متاسفانه مشکل قلبی داره و یه کلیه داره 

دکتر قرص داده گفته اگه کنترلش کنی انسولین لازم نیست 

حالا نمیدونم چه غذاهایی بهش بدم آخه خیلی خوراکی ها قند دارن 

خوراکی شام ناهار صبحانه چی باید بخوره که قندشو کنترل کنم ؟

پیشنهادتون چیه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم چه شهری هستید؟ یه سری مراکز وجود دارند که فقط خوراکی های افراد دیابتی رو میفروشن، از ادامس و پولکی و نوشیدنی ها گرفته تا چیزای دیگه... جست و جو کنید و بخرید براشون

برای دیابت کربوهیدرات هم بد هست( فقط چیز های شیرین نیست برنج و نون هم قند رو بالا میبرن..ماکارونی و ...

همیشه غذامون برنجی بود الان داریم ترکش میکنیم 

ولی همه اینا قند دارن خب 🥲🥲

اول اینکه باید زیر نظر دکتر تغذیه کنه بعدم بنظرم واس همچین ادمایی گیاه خوار بشن خیلی عالیه 

اتفاقا امروز غذای گیاهی درست کردم ولی خب سیر نمیکنه آدمو اینقدر غذای برنجی خوردیم عادت کردیم 

عزیزم ببین پیاده روی و حمام عالیه گزنه خشک و خرفه عالیه بعد خوراکیها با فیبر بالا بهش بدین مثل عدس کاهو حتماااااا روزی دوتا سیبو بخوره زنش قندو کمتر میکنه نان سنگک یا بربری بخوره برنج فقط ابکش هفته ای دوبار 

گلم چه شهری هستید؟ یه سری مراکز وجود دارند که فقط خوراکی های افراد دیابتی رو میفروشن، از ادامس و پول ...

کرمانشاه هستم 

چقدر خوووب الان سرچ میکنم ممنون😍

عزیزم ببین پیاده روی و حمام عالیه گزنه خشک و خرفه عالیه بعد خوراکیها با فیبر بالا بهش بدین مثل عدس ک ...

گزنه و خرفه با چی بهش بدم ؟ 

عرق بوقناق خوندم خوبه دادم میگه خیلی بهترم 

مامانم ۵۰ کیلوعه اصلاااااا چاق نیست لاغر هم میشه

برنج آبکش با دمی فرق میکنه قندش؟

اتفاقا امروز غذای گیاهی درست کردم ولی خب سیر نمیکنه آدمو اینقدر غذای برنجی خوردیم عادت کردیم 

خب فقط برا مادرتون درس کنید شما غذای خودتون بخورید شوهر منم خام گیاه خواره فقط میوه و سبزیحات میخوره روزای اول همیشه گرسنه بود مجبور شد تعداد دفعات خوردنشو بیشتر کنه گیاه خواری غذاهاش متنوعتره براش برنامه غذایی بزار میان وعده هم داشته باشن هروقتم گرسنه شدن اجیل بخوره ته دلشو میگیره بنظرم 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!