2777
2789
عنوان

شوهر احمقم دفترچه بیمه من رو به زنهای دیگه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 117 پست
نه اگه دفترچه تو از اونجا باطل کنی یه الکی بگیر دست خودت باشه دیگه نمیتونه ولی اگه نگیری یه دونه شای ...

خب نمی‌دن دیگه بکن چون اصل شناسنامه اون رو میخان

پیج خوشمزه من @angel__dessert

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکه کل حق و حقوقت ببخشی 

ببین چندتا بزرگتر 

یا وکیل بفرست جلو 

یه جوری توافق کنید که قضیه تموم بشه 

اگه ته ته اش هیچ راهی نداشت و کاملا مطمن بودی که به حق و حقوقت نمیرسی و از اونورم مطمن بودی که اخرین راهت جداییه 

پس ببخش و جدا شو 

بنظرم اینطوری بلاتکلیف تو یکسری کارهات به مشکل ممکنه بربخوری چون ایشون سرپرست هست 

مثلا یارانه خودت و پسرت دست ایشونه؟ 

خب نمی‌دن دیگه بکن چون اصل شناسنامه اون رو میخان

اگه از دادگاه معرفی بگیری ببری میدن

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏