بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی تاپیکات حرص درار بودن .شماک خودتم درامدداری ولش کن
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
ببخشی توی تاپیک خیانت کامنتتو دیدم یه سر به تاپیکات زدم این تاپیکو دیدم خیلی جالب بود برام چه خرشانسیه شوهرت که توی درگیریا جانباز محسوب شده کاش منم شوهرمو توی درگیریا میفرستادم بره تا از این بیکاری دربیاد و حقوق جانبازی بهش تعلق بگیره😄😄😄 از این دولت اینجوری باید بِکَنی با این تورم افسارگسیخته و بیکاری و بی پولی... دم شوهرت گرم خدایی با همه نادونیش حداقل اینجا عقل داشته شوهرت از این طریق حقوق هم میگیره یا فقط دفترچه بهتون تعلق گرفته؟؟؟؟؟؟
بعد کجاش آسیب دید؟؟؟؟
بعد دولت چطور قبول کرد که این توی درگیری و به نفع دولت زخمی شده؟؟؟؟؟
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
نظامیه عزیزم ... شوهر بنده خدا رو نفرستی بین درگیری جانباز نمیشه هیچ میگیرن میبرنش 😁
وای خدا🤣🤣🤣🤣🤣پس که اینطور آقا نظامیه
آخه خودمم تعجب کردم گفتم این اگه از مردم عادی بوده چطور به عنوان اغتشاشگر نگرفتنش و تازه بهشم جانبازی دادن🤪😆دلمو صابون زدم گفتم اگه سری بعد اغتشاش بشه شوهرمو بفرستم وسط جمعیت یا شهید میشه حقوق دار میشم یا جانباز که در هر دوصورت بازی دو سر سوده بچه هامم بعدن بهترین جاها میتونن درس بخونن و استخدام بشن🤨 زهی خیال باطل☺والا😏😂
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️