یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اگه دفترچه تو از اونجا باطل کنی یه الکی بگیر دست خودت باشه دیگه نمیتونه ولی اگه نگیری یه دونه شاید باکدملیت بتونه
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
من باید شش ماه یکبار چکاب کل بدن و سونو و قلب اینا برم
باسلامت بیمارستان رایگانه حرص و جوش نخور بسوزون سلامت بگیر بنظرم یاخودت بیمه شو تامین اجتماعی بگیر راحت
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏