2777
2789

یه دوستی داشتم یکی بهش قول ازدواج داد ۷سال به پای پسر موند تا درس پسر تموم شه بر سرکار دختر خیلی حمایتش کرد همه جوره بعد ۷سال پسر رفت سرکار شغل خوبی پیدا کرد نمی تونم بگم چه شغلی می ترسم لو برم شرایط مالی پسر عالی شد دوستم توی تکاپوی تدارکات ازدواجش بود که یهو خبر رسید پسر ازدواج داره می کنه دوستم خیلی از این خبر شوک شد زنگ زد به پسر .اونم خیلی راحت به دوستم گفت دیگه مزاحمم نشو دارم ازدواج‌می کنم  بازم باورش نشد تا بهش خبردادن فلان تالار عروسی عشقت رفت دورا دور خبر بگیره ببین واقعا حقیقت  گفت بخاطر ابرو خانوادم ترسیدم برم جلو ابرو ریزی کنم خانوادش ادمای سرشناسی هستن الان این دوستم فکش فلج شد بخاطر غصه گریه های بیش از حدش هزیون میگه گاهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.