مال یکی رودیدم درازکشیده بودقشنگ شکمش برامده بود. ولی من درازمیکشم کلاپخش میشه. قلمبه نیست. توحالت عادی هم بزرگ نیست. تاهفته18که سونوداده بودم همه چیش خوب بود. الان هفته26هستم نگران شدم قراره برم سونو. بعضی هامیگن مال هرکی فرق داره. مادرمم میگه من9ماهه حامله بودم بعضی هامتوجع نمیشدن حاملم. خب اگه بچه رشدداشته باشه بزرگ بشه که حتما شکم خیلی بزرگ میشه. میگن حتمامال توبه پهلویه. یعنی چی
منم شکم نداشتم مخصوصا سر دومی حتی تا روز زایمان همسایه هامون که هر روز میدیدمشون نمیدونستن باردارم
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
به اندازه شکم نیست. من شکمم از چهار ماهگی کاملن بزرگ بود دیگه ماه آخر قدر فیل شده بودم خیلی شکمم تابلو بود بچم سه کیلو دنیا اومد. دختر خالم با شکمی نصف من بچش سه و هفتصد بود. اصلن به سایز شکم نیست
از ماه ۷ چنااااان باد میکنی ...من تا ۷ خیلی کوچک و هیچکس نمیفهمید حامله ام از ماه ۷ چنان چاقی تو وجودم مونده که برنمیگرده...حتما مولتی ویتامین ها کامل بخور حتمااا که بچه جون میگیره و خودتم سرحال بمونی
من ماه آخر که خودمم داشتم وزن کم میکردم ماشالله دخترم نزدیک ۳۷۰۰ بود
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
دختر دایی منم همینطور بود ولی بچش تپلی بود ماشالله
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/