بهش سپرده بودم فلان مسئله رو مامانت پرسید نگی بهش هااا.. باز رفته گفته میگه من نمیتونم دروغ بگم..
برا آزمون استخدامی میخونم نمیخوام بدونن ک مبادا قبول نشدم کسی نفهمه. باز گفته مهسا کو چرا نمیاد شوهرمم گفته داره واس آزمون میخونه. الان چننند روزه ناراحتم. اولش وقتی فهمیدم میخواستم خودمو خفه کنم از دستش. اخه قبلا سر دانشگا رفتنم بهم گفتن چرا انقد میخونی قبول نمیشی. اونا نیستن ک کار تو خونه پیش بیاد مهمون بیاد و... چند روزه ذو نمیدم ب شوهرم امشب دیگه قاطی کردم براش. گفتم مجبور نیستی راستشو بگیییییی. مادرشم دهن لقه. کافیه یکی بپرسه عروست خوبه بگه اره داره واس استخدامی میخونه. بچه ها من دست خودم نیست. دوس ندارم کسی از ریز کارام باخبر باشه خودمم فضول نیستم تو مسائل دیگران. بنظرتون من زیادی حساسم؟..
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
منم دارم برا وکالت میخونم ولی بابام همه جارو پر کرده منم مریضم اصلا نمیتونم فعلا بخونم.....اصلا شاید قبول نشم
فامیلم خیلی اومد مسخره میکنن دنبال اتو هستن
وقتی اطرافیان دهن لق باشن کاری از ما برنمیاد هرچی راز نگهدار باشیم اونا فاشش میکنن
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
😐😐😐 تو خود منی .. هم مادرشوهرم دهن لقه هم ازمون دارم هم از ریز کارام نباید باخبر ب ...
دقیقااااا. چند روزه ناراحتم از دستش. رفتم خونه مادرشوهرم تا منو میبینه میگه نمیای منم گفتم درگیر درس و دانشگاه و.. زود میگه بخون انشاالله خدا بخواد بلکم معلمی قبول شی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!