2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم همسایه ایم.. بعد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 30 پست

شوهرت تو ذهنش این مادرانه دیگه مگه غریبست یا میخواد فلان کنه فلان بشه  و درکش نمی‌رسه آره مادر اونه. ولی مادر شوهر تو حتی اگه فرشته هست 

شوهرمنم خیلی این مدلیه یکم بهتر شده 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

نه عزیزم حساس نیستی کار،درست شما میکنی همسرت اشتباه کرده منم به هیچ کس چیزی نمی گم مگه نک و توک به خواهرم اونم خبرهای خوب بعد اتفاق افتادن همونم به همه نمی گم آخه میترسم ناراحت بشن دلشون بشکنه واجب نیست آدم بگه همسر مم ار من ذهن قرص تر،نمیگه هیچ کس هم جرات نداره ازش بپرسه به کسی رو نمیده منم یاد گرفتم نمی گم آدم راحت تره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااا.  چند روزه ناراحتم از دستش. رفتم خونه مادرشوهرم تا منو میبینه میگه نمیای منم گفتم درگ ...

واییییی اونم همینو میگه . میگمش حتما ب فکر جیب پسرتی . ب پسرشم گفتم من علاقه ندارم معلم شم. مادره همش بفکر پسرشه😶 

پسره هم خره همچی میگ پیششون 

ولی مال من بد اخلاقه

خوش بحالت قبول شدی. اینا قبول نشده پر میکنن مسئله این است!!!!! 

نه عزیزم کتبی قبول شدم هنوز مصاحبه تخصصی و عقیدتی مونده

خیلیا تو اون مرحله میفتن

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
نه عزیزم حساس نیستی کار،درست شما میکنی همسرت اشتباه کرده منم به هیچ کس چیزی نمی گم مگه نک و توک به خ ...

از همسر من میپرسن دور از چشم من. کادو روز زن چی گرفتی با مهسا. بعد از من پیش شوهرم میپرسن روز مرد چی کادو گرفتی. درصورتی که من هیچ کادویی از پسرشون نگرفتم و اونا میدوننننننن

شوهرت تو ذهنش این مادرانه دیگه مگه غریبست یا میخواد فلان کنه فلان بشه  و درکش نمی‌رسه آره مادر ...

بهش گفتم بابا مامان توعه. بوقتش من عروسم مامانت مادرشوهر ـ... بوقتش خواهرات خواهرشوهرن اینو بفهممممم

من علاوه بر اینکه شوهرم حرف تو دهنش نمیمونه کل خانواده خودمم اینجوریه😐 

بعد از اینایی هم هستن که سیریش ،انقدر سوال پیچت میکنن انقدر گیر میدن بعد میلینی کل فامیل از کوچکترین مسئله ات خبر دارن 

وای وای یعنی یه چیزی میشه تا چندین روز التماس مامانم میکنم به خالم نگه😬 

وای ابجیم میگه وا مگه شوهرم غریبه ست ،اگه چیزی نگم ناراحت میشه😐 

وبقیه ....

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
از همسر من میپرسن دور از چشم من. کادو روز زن چی گرفتی با مهسا. بعد از من پیش شوهرم میپرسن روز مرد چی ...

تقصیر همسرت ه بهشون رو داده اونها هم میپرسن اگه چند بار،سر بالا جواب نده یا بگه چه فرقی برای،شما داره دیگه نمی پرسن یعنی آدم انقدر راحت ه خیلییییییی چیه یکسره سرک بکشن من خودمم همین جوری م حتی از،خواهر مم نمی پرسم خیلی از مواقع مگه خودش بگه 

نه عزیزم کتبی قبول شدم هنوز مصاحبه تخصصی و عقیدتی مونده خیلیا تو اون مرحله میفتن

خب پس حق داری کسی ندونه.  چون هنوز مشخص نیست. انشاالله قبول میشی. 

واس من میگه بدونن مگه چیهههه تو حساسی... تو بدبینیییی.. پارانوئیدی

خب پس حق داری کسی ندونه.  چون هنوز مشخص نیست. انشاالله قبول میشی.  واس من میگه بدونن مگه ...

ولش کن دیگه بحث نکن کاریه که شده

تمام تلاشتو بکن استرس هم نداشته باش

اگه خدا بخواد و قسمتت باشه قبول میشی

ولش کن دیگه بحث نکن کاریه که شده تمام تلاشتو بکن استرس هم نداشته باش اگه خدا بخواد و قسمتت باشه قب ...

اخه خیلی عصبانی ام. ی موضوعی بود با خانوادش قرار گذاشتیم ب شوهرم نگیم سورپرایز شه تا ۸ماه همش یاداوری میکردم نگید. مادرش دقیقه ۹٠گفت همه ی تلاشمو هیچ کرد. میخواستم همه چی رو بشکنم از عصبانیتم 

اخه خیلی عصبانی ام. ی موضوعی بود با خانوادش قرار گذاشتیم ب شوهرم نگیم سورپرایز شه تا ۸ماه همش یاداور ...

سعی کن از این بعد چیزی که نمیخوای کسی بدونه به اونا نگو

حتی اگه میشه به شوهرتم نگو تا قطعی بشه

دیگه شناختی دیگه

بزور که نمیتونی تغییرشون بدی