شوهرم دیگه دیوونم کرده هررررروز مشر وب میخوره دیگه حالم بهم میخوره ازش چن وقت پیش نشسته بود میخورد منم مجبور کرد یه کم خوردم هرچی تو معدم بود بابا آوردم بعدم سردرد شدید گرفتم توبه کردم دیگه لب نزنم هرچی باهاش برخورد میکنم فایده نداره به باباش میگم به مادرش شاید حرف اونارو گوش بده ولی بی فایدس یه مدت میزاره کنار دوباره شدید تر شروع میکنه منم نمیدونم حکمت خداچیه که همیشه من باید یه مشکلی داشته باشم این که میخوره بعدش باعث عذاب من میشه چطوری این عادتش ترک بدم کسی این مشکل داره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا خودش خسته نشه کاری از دستت برنمیاد فقط حواستدباشه خودت معتادش نشی
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…