2777
2789
عنوان

بچه ها من مامانم سرطان سینه داشته 😔💔بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 55 پست
چکاب مرتب داشته باش گلم هم سینه هم رحم .. ولی بهش فکر نکن و حساس استرسی نشو ... ورزش کن تغذیه خوب و ...

خودم چک کنم؟ 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
همون پریودته منظورم ،نه زیر سی نمیشه میتونی سرچ کنی

🥲💔قبلا اینجوری نمی‌شدم نمیدونم چرا اینجوری میشم 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یک چیزی میگم ب تجربه نشون داده طرف بیماری داشته یک درد الکی گرفته اتفاقی ب بیماریش پس بردن درما ...

وای 😔🖤خدا رحمتش کنه

نه دکتر برو پاپ اسمیر و سونو ... سونوی سینه و معاینه سینه . 

🥲🥲🥲باشه درد نداره؟ 

ممنون عزیزم .انشالله

🙂هر کی میگه شیمی درمانی میشه دلم میخواد زار زار براش گریه کنم

نه اصلا .. دکتر زنان برای رحم.. دکتر جراح عمومی میری برای سینه 

سینه ینی زنان نمیبینه؟ 

ببخشید رحمشون را چرا میخان بردارن؟خونریزی دارن؟ چند سالشونه؟

بخاطر اینکه یکی از عوارض شیمی درمانی سرطان سینه سرطان رحم هیت

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠