اها یه پیشنهاد بهت بدم که بهترین تصمیم زندگیم بود. به جای ماکروفر و سولاردوم اون توتسر بگیر چون هم میشه توش مثل این دوتا یخزدایی کرد و غذا گرم کرد هم میشه پیتزا و لازانیا و کیک و نون و گوشت و مرغ و ماهی به چه خوشمزگی پخت اشعه و ضرر هم نداره اصلا. خیلی خیلی کار منو راحت کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شعر لوازم خونگی اقساطش به چه صورته؟؟ یخچال و جاروبرقی چه مارکی گرفتی؟ میشه عکسشونو بفرستی
من همه چیمو ایرانی گرفتم اونجا فقط ایرانی داره. یخچال فریزرم ساید ایکس ویژنه به شدت هم راضی ام. اونجا واسه هر وسیله ای باید بین بیست تا سی درصد مبلغشو پیش پرداخت بدی بقیه رو برات تا ۱۲ ماه قسط میبندن با چک صیادی. سقف پیش پرداختم ۴۰ میلبونه.من ۴۰ میلیونشو پیش دادم بقیه شو ماهی یک و نهصد قسط. البته دوماه یه بار باید قسط بدی.جرو برقیمم پاک شوماست که راضی ام. یخچالمو الان میفرستم عکسشو جارو برقیم بدجاییه شوهرم باید درش بیاره 😄