2777
2789
حضوری خریدم  زودپز برقی  آون توستر (گفت مایکروویو اشعه داره خطرناکه دیگه اینو بجاش خریدم ...

مبارک باشه عزیزم

درباره سولاردام اطلاعات داری؟ من میخواستم ماکروفر بگیرم ولی درباره سولار یکم سرچ کردم انگار کاراییش بیشتره،موندم بگیرم یا نه🤔 

اها یه پیشنهاد بهت بدم که بهترین تصمیم زندگیم بود. به جای ماکروفر و سولاردوم اون توتسر بگیر چون هم میشه توش مثل این دوتا یخزدایی کرد و غذا گرم کرد هم میشه پیتزا و لازانیا و کیک و نون و گوشت و مرغ و ماهی به چه خوشمزگی پخت اشعه و ضرر هم نداره اصلا. خیلی خیلی کار منو راحت کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعر لوازم خونگی اقساطش به چه صورته؟؟ یخچال و جاروبرقی چه مارکی گرفتی؟ میشه عکسشونو بفرستی

من همه چیمو ایرانی گرفتم اونجا فقط ایرانی داره. یخچال فریزرم ساید ایکس ویژنه به شدت هم راضی ام. اونجا واسه هر وسیله ای باید بین بیست تا سی درصد مبلغشو پیش پرداخت بدی بقیه رو برات تا ۱۲ ماه قسط میبندن با چک صیادی. سقف پیش پرداختم ۴۰ میلبونه.من ۴۰ میلیونشو پیش دادم بقیه شو ماهی یک و نهصد قسط. البته دوماه یه بار باید قسط بدی.جرو برقیمم پاک شوماست که راضی ام. یخچالمو الان میفرستم عکسشو جارو برقیم بدجاییه شوهرم باید درش بیاره 😄

مبارک باشه عزیزم درباره سولاردام اطلاعات داری؟ من میخواستم ماکروفر بگیرم ولی درباره سولار یکم سرچ ک ...

متاسفانه اطلاعات زیادی ندارم درباره سولاردام 

خودم از توسترم راضی بودم مرغ و ماهی رو توش درس میکردم با اینکه مارک معروفی نیست اما از ی نظر ازش ناراضی ام کیکامو داغون میکنه چون درجه وسط نداره 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.