2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش پرورش

239 بازدید | 6 پست

سلام 

دوستان اطلاع دارید حوزه های امتحان فقط مراکز استانهاست یا نه؟

💢زمان دریافت کارت ورود به جلسه آموزگار ابتدایی مشخص شد

🔹كارت شركت در آزمون استخدامی رشته شغل آموزگار ابتدایی و استثنایی از روز سه شنبه مورخ 1402/02/05بر روی درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش و آموزش كشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت

🔹برای دریافت کارت ورود به جلسه حتما کد پیگیری و شماره پرونده را همراه داشته باشید

🔹 آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در روز جمعه مورخ 1402/02/08در تهران و با توجه به آمار شركت كنندگان، حسب مورد در مراكز استانهابرگزار خواهد شد و مالک تعيين حوزه امتحانی داوطلبان شهرستان محل اقامت فعلی می‌باشد كه در تقاضانامه درج خواهند نمود.

#خبر_فوری  #فرهنگیان
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐 خبر فوری فرهنگیان  👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2225668298C81e38f8929

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔
من نخوندم شما چیزی خوندی؟

اره یه کم خوندم 

توکل بخدا

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید فقط امروز وقت داریم بگیریم کارت رو یا تا جمعه وقت هس

تا پنج شنبه می تونید کارت بگیرید 

ولی هرچه زودتر بهتر