2777
2789

دوسه روز پیش یه پاکت داده بودن پسرم واسه جشن نیکوکاری پسرم آخر شب وقتی میخواستیم بخوابیم پاکت رو داد شوهرم بیست هزارتومن گذاشت توش فرداش داد معلم خانم معلم هم تا پاکت رو میگیره نگاش میکنه میگه چقدر فقیرین پسرم وقتی اومد خونه بهمون گفت اینجور گفته منو بگو خیلی خیلی ناراحت شدم یه پیام دادم معلم بهش گفتم پسرم اینجور میگه واقعا از یه معلم انتظار نداشتم اونم جلو این همه دانش آموز این حرف رو بزنه که معلمشون جواب داد جان بچه ها شو قسم خورد پسرت از خودش در آورده حالا پسر من هم همیشه شاگرد اول و بچه منضبط و حرف گوش کن چرا باید این دروغ رو بگه از طرفی وقتی جریان رو شوهرم فهمید گفت حالا که جان بچه هاش رو قسم خورده تو هم کشش نده دردسر نشه آخر سال هست نمره هاش رو دستکاری نکنه دیگه براش نوشت که باشه شاید پسرم اشتباه شنیده و اشکال نداره حااا امروز که پسرم رفته مدرسه بهش گفته من کی بهت این حرف روگفتم پسرم هم گفت خانم شما گفتید پاکت رو که گرفتید خانم هم گفت باشه حالت که اینطور شد از نمره انظباطت کم میکنم حالا شما بگید من چی بگم بشه بالا این که تحقیر کرده پسرمو تهیدیدش هم میکنه اصلا میتونه نمراتشو کم کنه پسرم درسش و انضباطش همیشه خوبه میخوام فردا برم مدرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مدیر مدرسه حرف بزن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام نه حساس نشو پیگیرم نشو. دراینکه بعضی وقتا بعضی همکارا بی ملاحظه ن شکی نیست ولی خداوکیلی بعضی ب ...

آخه پسرم انگیزش چی باید باشه از این دروغ خیای داره فشار بهم میاد که چرا این حرف رو گفته حالا چرا تهدید کرده 

نمره انضباط که دست معلم نیست. مگه ناظم و اینا نمرشو نمیدن؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»