دوسه روز پیش یه پاکت داده بودن پسرم واسه جشن نیکوکاری پسرم آخر شب وقتی میخواستیم بخوابیم پاکت رو داد شوهرم بیست هزارتومن گذاشت توش فرداش داد معلم خانم معلم هم تا پاکت رو میگیره نگاش میکنه میگه چقدر فقیرین پسرم وقتی اومد خونه بهمون گفت اینجور گفته منو بگو خیلی خیلی ناراحت شدم یه پیام دادم معلم بهش گفتم پسرم اینجور میگه واقعا از یه معلم انتظار نداشتم اونم جلو این همه دانش آموز این حرف رو بزنه که معلمشون جواب داد جان بچه ها شو قسم خورد پسرت از خودش در آورده حالا پسر من هم همیشه شاگرد اول و بچه منضبط و حرف گوش کن چرا باید این دروغ رو بگه از طرفی وقتی جریان رو شوهرم فهمید گفت حالا که جان بچه هاش رو قسم خورده تو هم کشش نده دردسر نشه آخر سال هست نمره هاش رو دستکاری نکنه دیگه براش نوشت که باشه شاید پسرم اشتباه شنیده و اشکال نداره حااا امروز که پسرم رفته مدرسه بهش گفته من کی بهت این حرف روگفتم پسرم هم گفت خانم شما گفتید پاکت رو که گرفتید خانم هم گفت باشه حالت که اینطور شد از نمره انظباطت کم میکنم حالا شما بگید من چی بگم بشه بالا این که تحقیر کرده پسرمو تهیدیدش هم میکنه اصلا میتونه نمراتشو کم کنه پسرم درسش و انضباطش همیشه خوبه میخوام فردا برم مدرسه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.