دوسه روز پیش یه پاکت داده بودن پسرم واسه جشن نیکوکاری پسرم آخر شب وقتی میخواستیم بخوابیم پاکت رو داد شوهرم بیست هزارتومن گذاشت توش فرداش داد معلم خانم معلم هم تا پاکت رو میگیره نگاش میکنه میگه چقدر فقیرین پسرم وقتی اومد خونه بهمون گفت اینجور گفته منو بگو خیلی خیلی ناراحت شدم یه پیام دادم معلم بهش گفتم پسرم اینجور میگه واقعا از یه معلم انتظار نداشتم اونم جلو این همه دانش آموز این حرف رو بزنه که معلمشون جواب داد جان بچه ها شو قسم خورد پسرت از خودش در آورده حالا پسر من هم همیشه شاگرد اول و بچه منضبط و حرف گوش کن چرا باید این دروغ رو بگه از طرفی وقتی جریان رو شوهرم فهمید گفت حالا که جان بچه هاش رو قسم خورده تو هم کشش نده دردسر نشه آخر سال هست نمره هاش رو دستکاری نکنه دیگه براش نوشت که باشه شاید پسرم اشتباه شنیده و اشکال نداره حااا امروز که پسرم رفته مدرسه بهش گفته من کی بهت این حرف روگفتم پسرم هم گفت خانم شما گفتید پاکت رو که گرفتید خانم هم گفت باشه حالت که اینطور شد از نمره انظباطت کم میکنم حالا شما بگید من چی بگم بشه بالا این که تحقیر کرده پسرمو تهیدیدش هم میکنه اصلا میتونه نمراتشو کم کنه پسرم درسش و انضباطش همیشه خوبه میخوام فردا برم مدرسه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو بهش بگو خودت از لحاظ مغزی فقیری مثلا معلمیا منم تو کودکی دقیقا مشابه همین برام پیش اوم ...
وای چقد خوب بودی تو
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
با بچه ابتدایی کسی لج نمیکنه. انقدر کوچولو و بامزه و نازن. نگاه کنید تایم مدرسه برا یه معلم عین خون ...
اصلا بامزه و ناز نیستن
اصلناااا
مخصوصا بعضی پسرا
داداش منو که کلاس دومه همکلاسیاش دوره میکنن پول وسایلاشو میدزدن بزور اطش میگیرن میندازن سطل اشغال بالاش آب میریزن معلمه هم هرچی میگیم میگه تو. زنگ تفریح بوده به من ربط نداره
یبارم سر یکی از همکلاسیاشو زده بودن به شوفاژ اورژانس اومده بود
اینا چجوری کوچولو و بامزه و نازن
بعضیاشون میگی انگار تو طویله بزرگ شدن
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)