2777
2789
عنوان

واقعا من به این معلم چی بگم ،😐😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 83 پست

اون معلم خیلی کار بدی کرده و نباید جلو بچه همچین حرفی میزد و البته بچه هم شاید آب و تابشو زیاد کرده...

بهرحال ۲۰ هم خیللی خیلللی کم بوده🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بهش بگو خودت از لحاظ مغزی فقیری مثلا معلمیا  منم تو کودکی دقیقا مشابه همین برام پیش اوم ...

وای چقد خوب بودی تو

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
اون معلم خیلی کار بدی کرده و نباید جلو بچه همچین حرفی میزد و البته بچه هم شاید آب و تابشو زیاد کرده. ...

یه جمله بوده چقدر فقیرین آب و تاب نداده گفتم که آخر شب بود پول نقد نداشتیم بعدشم این معلمه ناسلامتی اصلا شاید نخوام چیزی بزارم تو پاکت مگه زوریه 

یه جمله بوده چقدر فقیرین آب و تاب نداده گفتم که آخر شب بود پول نقد نداشتیم بعدشم این معلمه ناسلامتی ...

بعضی معلما واقعا دروغگو هستن و بدزبان نمونه اش توی همین سایت هم دیدم.

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

برو دفتر

منم دخترم انقد معلمش اذیتش میکرددخترم بخدا ماشالله زرنگ باهوش  مودب

بعضی از معلمها سلامت روان ندارن

بعد از من دوتا دانش آموزان دیگه کلاسشونو عوض کردن

رفتم دفتر کلاسشو عوض کردم

ولی من جا شما بودم هبچی نمیگفتم چون آخر ساله

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

یه جمله بوده چقدر فقیرین آب و تاب نداده گفتم که آخر شب بود پول نقد نداشتیم بعدشم این معلمه ناسلامتی ...

گاهی اوقات یچیزی انقدر ناچیزه ک ندادنش واقعا بهتره و حرفی برای گفتن باقی نمیذاره...

اگه گفته ک کار خیلللی بدی کرده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با بچه ابتدایی کسی لج نمیکنه. انقدر کوچولو و بامزه و نازن. نگاه کنید تایم مدرسه برا یه معلم عین خون ...

اصلا بامزه و ناز نیستن

اصلناااا

مخصوصا بعضی پسرا

داداش منو که کلاس دومه همکلاسیاش دوره میکنن پول وسایلاشو میدزدن بزور اطش میگیرن میندازن سطل اشغال بالاش آب میریزن معلمه هم هرچی میگیم میگه تو. زنگ تفریح بوده به من ربط نداره

یبارم سر یکی از همکلاسیاشو زده بودن به شوفاژ اورژانس اومده بود

اینا چجوری کوچولو و بامزه و نازن

بعضیاشون میگی انگار تو طویله بزرگ شدن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)