2777
2789
عنوان

واقعا من به این معلم چی بگم ،😐😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 83 پست
نمره شم کم نمیکنه. ماها خودمون کلی کیف می کنیم به دانش آموزامون خیلی خوب بدیم😍😍😍😍

یعنی تهدیدش الکیه شوهرم میگه اگه نمراتش کم شد از چشم تو میبینم بهش میگم نباید این حرف رو میگفت من تا آموزش پرورش هم میرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا امکان اشتباه بچه هم زیاده. من انقدر رو همه چیه بچه هام حساسم عین مامانامی مونم.

بعد یه بار یکی از بچه هام زنگ آخر دستشویی داشته هیچی نگفته بهم، بعد زنگ خورده رفته تو حیاط بازم نرفته دستشویی، باهمون وضع رفته خونه تو راه کنترل ادرارشو از دست داده بود. مامانش زنگ زده بود میگعت باورم نمیسه شما همچین کاری کردین اجازه ندادین. بعد که بهش توضیح دادم بابا اصلا نگفته به من مامانه آروم شد یکم. فردا مجبور شدم یه بار کامل برا بقیه دوباره توضیح بدم که دستشویی شونو نگه ندارن.

نمیتونه نمره رو کم کنه وقتی روی ورقه کامله

نه آخه بعضی ها لج میکنن الان معلم دینیم هم با من لجه چون یه بحثی رو باهاش کردم(سر داستانای دیگه هم هست) آخرش هم کوتاه اومدم اما وقتی واسه ترم و نیم ترم باید ۱۷و۱۸واینا بده ۱۴میده

به پسرت بگو امتحاناتشو با خودکار بنویسه. با مداد ننویسه که نشه تغییرش داد

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
آخه پسرم انگیزش چی باید باشه از این دروغ خیای داره فشار بهم میاد که چرا این حرف رو گفته حالا چرا تهد ...

بچه ت دروغ نگفته

ماها تو ابتدایی به بچه ها برچسب دروغ و اینا رو نمیزنیم. شاید خودش یه چیزی برداشت کرده یا دوستاش گفتن.

البته اینم بگم شایدم معلمش گفته

نه آخه بعضی ها لج میکنن الان معلم دینیم هم با من لجه چون یه بحثی رو باهاش کردم آخرش هم کوتاه اومدم ا ...

منم معلمم باهام لج بود پایین تر داد رفتم ب مدیر گفتم با معلمه برخورد کرد درنتیجه نمیتونن

کاربری دست سه نفر می باشد  
منم معلمم باهام لج بود پایین تر داد رفتم ب مدیر گفتم با معلمه برخورد کرد درنتیجه نمیتونن

نمیدونم اما این بینهایییییییت با من لجه 

یبار هم آه خود من گرفتتش🤣🤣🤣🤣🤣

حداقل دلم خنک شد😊😊😊

(معلممون یه چیزی میزنه)

آخه من که بهشگفتم شاید پسرم اشتباه کرده دیگه چرا تهدیدش کرده به نظرت اول برم پیشخودش یا مدیر ؟

با بچه ابتدایی کسی لج نمیکنه. انقدر کوچولو و بامزه و نازن.

نگاه کنید تایم مدرسه برا یه معلم عین خونه ش. اونام بچه هاشن. یه بار بغلشون میکنه. ی بار تشر میزنه. یه بار سرشون با بچه های پایه بالاتر دعوا میکنه. یه بار شاید تکلیف بیشتر بده. مگه تو خونه ها مامانا همین داستانا رو ندارن با بچه هاشون.

به جز کتک زدن و بی ادبی، زیاد رو بقیه موارد حساس نشین.