2777
2789

بفرما

خدا پرسید می بری یا می خوری ؟و من گرسنه پاسخ دادم می خورم 😔 چه می دانستم لذتها را می برند و حسرتها را می خورند😥 ...............آدم زنده به محبت نیاز دارد و مرده به فاتحه ..... ولی ما جماعت برعکسیم؛ برای مرده گل می بریم🌹 و فاتحه زندگی بعضی ها را می خوانیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما معلمی ؟

مدیر مدرسه ابتدایی 

خدا پرسید می بری یا می خوری ؟و من گرسنه پاسخ دادم می خورم 😔 چه می دانستم لذتها را می برند و حسرتها را می خورند😥 ...............آدم زنده به محبت نیاز دارد و مرده به فاتحه ..... ولی ما جماعت برعکسیم؛ برای مرده گل می بریم🌹 و فاتحه زندگی بعضی ها را می خوانیم 
مدیر مدرسه ابتدایی 

ببخشید یک سوال مهم من دانشجو هستم بعد میبینم افراد استاد ها و.... خیلی مطالب یاد دارند منم با اینکه میخونم زود فراموش میکنم چکار کنم آخه اگر چیزی یاد نداشته باشم هی میگن قرار معلم بشی و.....

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
بله

سوالم اینه این همه کتاب که مربوط به آموزگاری ام هست اما مطالب خیلی زیاد چجوری داخل حافظه تون هست مثلا اگر دانش آموزان سوال بپرس راحت جواب بدین

سوالم اینه این همه کتاب که مربوط به آموزگاری ام هست اما مطالب خیلی زیاد چجوری داخل حافظه تون هست مثل ...

خب قبل کلاس همیشه باید یه مروری باشه رو مطالب روز بعد.. آدم سوادشو داره ممکنه یه نکته های ریز فراموش کنه اونم باید مرور بشه

همه ی معلما چه ابتدایی چه دبیرستان روز قبل مطالبی که قراره کار کنن میخونن و مشکلاتشونو حل میکنن و آماده میرن سر کلاس

سوالم اینه این همه کتاب که مربوط به آموزگاری ام هست اما مطالب خیلی زیاد چجوری داخل حافظه تون هست مثل ...

یه چیزی هست به اسم طرح درس

کلا هر جلسه طرح درس داره که کامل باید بدونی چی میگی با چه روشی میگی و ... روز قبل باید طرح درستو حتی ذهنی مرور کنی بدونی .. 

یه چیزی هست به اسم طرح درس کلا هر جلسه طرح درس داره که کامل باید بدونی چی میگی با چه روشی میگی و .. ...

نه منظورم سوالات خارج از درس هست یا عمومی 

نه منظورم سوالات خارج از درس هست یا عمومی 

ابتدایی خیلی سوالات خارج از درس نداره آخه

تو ابتدایی همون کتابو کامل بدونی کافیه.. روش گفتنش یکم ابتکار میخواد وگرنه سوالا همونه

بیشتر تو دبیرستان سوالات عمومی زیاده