خدا پرسید می بری یا می خوری ؟و من گرسنه پاسخ دادم می خورم 😔 چه می دانستم لذتها را می برند و حسرتها را می خورند😥 ...............آدم زنده به محبت نیاز دارد و مرده به فاتحه ..... ولی ما جماعت برعکسیم؛ برای مرده گل می بریم🌹 و فاتحه زندگی بعضی ها را می خوانیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا پرسید می بری یا می خوری ؟و من گرسنه پاسخ دادم می خورم 😔 چه می دانستم لذتها را می برند و حسرتها را می خورند😥 ...............آدم زنده به محبت نیاز دارد و مرده به فاتحه ..... ولی ما جماعت برعکسیم؛ برای مرده گل می بریم🌹 و فاتحه زندگی بعضی ها را می خوانیم
ببخشید یک سوال مهم من دانشجو هستم بعد میبینم افراد استاد ها و.... خیلی مطالب یاد دارند منم با اینکه میخونم زود فراموش میکنم چکار کنم آخه اگر چیزی یاد نداشته باشم هی میگن قرار معلم بشی و.....
شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)