2777
2789
ابتدایی خیلی سوالات خارج از درس نداره آخه تو ابتدایی همون کتابو کامل بدونی کافیه.. روش گفتنش یکم اب ...

منظورم خود بچه ها هستن سوال بپرسن

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم خود بچه ها هستن سوال بپرسن

خب منم منظورم همونه.. ابتدایی مطلب خاصی نداره که سوالای خارج کتابو معلم ندونه.. بچه ها هم چون همه چیو اولین باره دارن میشنون همون کتابو به زور درک میکنن.. بعدم آخه ابتدایی مطالب اونقد ساده اس که برای یه معلم که کلی درس خونده مطالب عمومی اش که بچه بخواد بپرسه ساده اس

حتی دبیرستانم باشه خب گفتم که هر جلسه شب قبلش مطالب مرتبط رو مرور میکنیم..

خب منم منظورم همونه.. ابتدایی مطلب خاصی نداره که سوالای خارج کتابو معلم ندونه.. بچه ها هم چون همه چی ...

ممنون 

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
خب منم منظورم همونه.. ابتدایی مطلب خاصی نداره که سوالای خارج کتابو معلم ندونه.. بچه ها هم چون همه چی ...

سوالی داشتم ازتون کتاب ابتدایی هر چند سال عوض میشه من به کمک درسی گرفتم برا چند تا بچه روستا هستن بعد فکر کنم چاپ سا گذشته فکر کنم بود نگاه نکردم با خودم گفتم کتاب بی استفاده نشه بچه ها استفاده کنن .اسم کتاب ماجرای منو درسام جامع کلاس سوم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
سوالی داشتم ازتون کتاب ابتدایی هر چند سال عوض میشه من به کمک درسی گرفتم برا چند تا بچه روستا هستن بع ...

نه چندان تغییری نکرده تو یه سال نگران نباشین

تغییری هم باشه بیشتر تو عکس و اینجور چیزا هستش مطلب کلی همونه

نه چندان تغییری نکرده تو یه سال نگران نباشین تغییری هم باشه بیشتر تو عکس و اینجور چیزا هستش مطلب کل ...

ممنون جواب دادین 🙏

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید