2777
2789
عنوان

چیکار کنم واسه موهام😭

637 بازدید | 20 پست

موهام صافه یکم حالت داره ولی ساقه موهام بشدت خشک شده و همش گره میخوره و میریزه

بااینکه بعد از حمام روغن آرگان میزنم ولی فایده نداره 

بنظرتون شامپوی بدون سولفات بگیرم بهتر نیست شامپو او جی ایکس؟

چون میگن سولفات شامپو ساقه ی مو رو نابود میکنه

کاربری مشترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل رفتن حموم روغن زیتون بزن تو حموم نرم کننده موهات نرم میشه و گره نمیخوره نمیزیزه

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
من میترسم از کراتین  خودم همینجوری ریزش دارم  پروتئین تراپی هم میگن خوبه

اصلا ب خدا بعد از کراتین یدونه ام نمیریزه دیگه .اینکه میگن ریزش ن اینکه چنتا بریزه. موقع شونه کردن ی جعبه کفش و تصور کن اون پر میشه

پروتئن تراپی کن ک موهات جون بگیره بعدش واسه بعد حموم از شال نخی استفاده کن من با ی تیشرت قدیمیم خشک مبکنم چون خود حوله ها مورو خشک میکنن.سشوارم مورو داغون میکنه اگ استفاده مبکنی از دور بگیر  قرص اهنم برا ریزش خوبه .

من کراتین کردم واقعا راضیم چند ساله مدام شارژ میکنم روغن آرگانو اینا مزخرفه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
پروتئن تراپی کن ک موهات جون بگیره بعدش واسه بعد حموم از شال نخی استفاده کن من با ی تیشرت قدیمیم خشک ...

عزیزم ریزش موهام زیاده ریشه موهام ضعیفه دارم یعنی با دارو گیاهی و مکمل درمانش میکنم😭 حالا باید شامپو رو عوض کنم 

اصلاااا چند ساله از سشوار و اتو مو استفاده نکردم 

دوستم گفت بیا پروتئین‌ تراپی واست انجام بدم ترسیدم گفتم یوقت بدتر بریزه 

کاربری مشترک

من ک‌با پزوتین تراپی موهام خیلی خوب شد حتما برو ولی پیش هرکسی نرو.بعضی وقتام نرم کننده و روغن ک ب کف سر‌ بزنی باعث‌ریزشه و بعضی وقتام رژیم اشتباهی اگ اینا نباشه ارثیه.فعلا پروتین تراپیو امتحان کن گلم

من ک‌با پزوتین تراپی موهام خیلی خوب شد حتما برو ولی پیش هرکسی نرو.بعضی وقتام نرم کننده و روغن ک ب کف ...

عزیزم خود پروتئین تراپی باعث ریزش نمیشه؟ هی بخوان مواد بزنن و اتو کشی کنن؟ 

من یکم ریشه موهام ضعیفه میترسم 

بله رژیم غذایی و سبک زندگی خیلییی تاثیر میذاره 

حالا میخوام آمپول بیوتین بپانتن هم بگیرم ایرانی نمیدونم تاثیر داره یا نه

کاربری مشترک