2777
2789
عنوان

واقعا بعضی پدرو مادرا عقل ندارن و باعث بدبختی بچشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 9845 بازدید | 72 پست

بخدا منم داغونم مادر شوهرم هر دفعه مامانم رو میبینه شروع میکنه مثلا از جوونهای الان بدی میگه مثلا توقعاتی که داره مامانم هم هی تایید میکنه چند بار بهش گفتم نکن بازهم تکرار میکنه کلا خیلی حرصم میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پدر مادر دارم دشمن به تمام معنی هستن سه تا خواهریم یه برادر همه بدبختیم ولی اصلا عین خیالشون نیس به هیچ کدوم از ما جهیزیه ندادن با دعوا بین شوهرامون از اونا حمایت میکردن مارو سنگ رو یخ حتی برا محضر طلاقم هم نیومدن تنها رفتم یه دست کتکم زدن خیابون خانواده طرف 😔

عاق والدین هست ولی عاق ولد هم هست حلالشون نمیکنم.

این داستان: مادرای سمی😐

هرررر دختری که به جایی رسیده یا به آرزوهاش رسیده و از زندگیش راضیه به خاطر مادرشه هررررردختری هم که از زندگیش ناامیده باااازم به خاطر مادرشه. 

منی که دوتا دختر دارم میفهمم که واقعا یه مادر میتونه چه کارهایی بکنه واسه دخترش. یه جاهایی مادری کن یه جاهایی دوستو رفیق باش. یه جاهایی مشاوره بده یه جاهایی منع کن. ولی همییییشه پناه دخترت باش. ببین چجوری میدرخشه اونوقت

ببین منو "تو یه زنی" میتونی کم بیاری، زمین بخوری، گریه کنی، زخمی بشی، اما میتونی دستتو بذاری روی همون زانوهای زخمیت و از جات بلندشی پرقدرت تر ادامه بدی چون "دنیا" به حضور تو نیاز داره😉🫶🏻

من که هیچچچچچ وقت مادرمو نمیبخشم

حرفای که هروووووز می‌شنوم فقط بخاطر کارایی که مامانم انجام داده

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !