2777
2789
عنوان

واقعا بعضی پدرو مادرا عقل ندارن و باعث بدبختی بچشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 9843 بازدید | 72 پست
دیگه زمونه خواستگاری گذشته مادرا هم به یاد گذشته یه چیزایی میپرونن جنبه فان داره

عزیزم چنین چیزی نیست 

حتی فان هم که باشه تو جمع رسمی و همکارای دخترش نباید چتین شوخی کرد 

از یک زن جاافتاده بعیده بازم 

نشون دهنده کم عقلی اون زن هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چنین چیزی نیست  حتی فان هم که باشه تو جمع رسمی و همکارای دخترش نباید چتین شوخی کرد  ...

یه زن سن بالا که 

خونه دار بوده 

تو‌محفل سبزی خورد کنی 

و غیره خوش بوده

براش اداره و سازمان معنی کشک و داره و‌اهمیت نمیده

من خودم از بس بهم گفتند تو با هیچکس نمیسازی و زودی طلاق می گیری باورم شده بود، بعد این که الان شوهرم ...

اسی با اجازه 

عزیزم اگر فرصت شد داستانم رو بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10773822/قصه-عاشق-شدنم-و-شکستنم-و-عشق-مامان-و-بابام?postId=285987125

همیشه میگم خدا کنه دخترم با عشق ازدواج کنه، پشتش میمونم مثل یه دوست و همدم شوهرم منو دوست داشت خیلی ...

عزیزم مرد ها سروته یک کرباسن...همشون یه مدل پفیوزن😂

به حضرت عباس که بهش نرسیدیم فکر میکنی به خدا اونم یه عنی تشریف داره مثل این یکی....

من عین خود سوالات به خدا سال ها سختی تا با کمک روانشناس تونستم ولش کنم بعد فهمیدم کثافت فقط از حسودی اینکه خودش زندگیش داغونه خواسته منم حرص بده...

اگر آدم خوبی بود که من شک دارم بعد ۱۱ سال زندگی شما رو اینطور مختل نمیکرددد

پس اصلا ارزش غصه ندارن

گور بابای همشون 😂😂😂😂

گول مردا رو نخور یه زنگ میزنن زندگی وروانت رو به هم میزنن اون اگر بگیر بود اون موقع میومد جلو عین ای ...

چرا همه نوشتند خیانت نکن!!!!

برام عجیبه

چرا فکر می کنند حالا اون به من پیام داده من مصمم شدم به خیانت؟؟؟ والا بخدا بلاکش کردم.

به شوخی به آقام گفتم ده میلیارد میدم طلاقم بده، گفت زندگیمو میدم ولی طلاقت نمیدم. اون لیاقت منو ندااااشت. لیاقت این همه عشق، لیاقت مهربونی هام و خیلی چیزای دیگه

ولی شوهرم برای داشتنم جنگید.

درسته روزی دیوانه وار عاشقش بودم ولی قرار نیست به همسر الآنم که دیوانه وار عاشق کنه خیانت کنم