خانوما همسر من یه کارتی داره که باهاش از فروشگاه وسیله میگیریم بعد نزدیک یه تومن برامون هر ماه میریزن به حساب.ما هفت ماهه این کارتمون رو گم کرده بودیم و همسرم راست یا دروغ میگفت اقدام کردم برای ابطال کارت و درخواست مجدد من هم باورم میشد.تا اینکه چند روز پیش مامانم یه آشنا پیدا کرد و کد ملی همسرم رو داد بهش اونم استعلام کرد و گفت که مبلغی که هر ماه به کارت واریز میشد رو برداشت میکردن و کارت فعال هست!!!!در صورتی که ما کارت رو گم کرده بودیم.من مطمئنم کار مادرشوهرش هست چون چندین بار موارد مشابه رو ازش دیدم به همسرم گفتم کار مادرته لابد ناراحت شد که مگه مامان من دزد و گداست منم گفتم نه ولی با توجه به اخلاقش گفتم.حالا نمیدونم شوهرم خودش کارت رو داده به ننش یا ننش کارت رو دزدیده(که اصلا ازش بعید نیست).مامانم میگه شوهرت خودش هم میدونه که کار مامانشه ولی هیچوقت نمیاد که به تو بگه و مامانشو بد کنه .شوهرم برگشته امروز میگه اون مسئول فروشگاه به دوربین نگاه کرده و گفته اونی که وسیله خریده مرده منم گفتم مگه الکیه که به دوربین نگاه کنن و شوهرم چیزی نگفت فهمیدم دروغ میگه بعد بهم گفت به مامانت بگو زیاد پیگیر این موضوع نشه ادارمون کوچیکه همکاران میان میگن فکر میکنن چی شده
مردک انگل یعنی میگه به مامانت بگو دخالت نکنه تا مادر من راز دزدیش فاش نشه
اعصابم خورده خیلی بدم اومد ازش
چیکار کنم