2777
2789
عنوان

به نظرتون دهن شوهرمو جر بدم؟؟؟؟؟

943 بازدید | 69 پست

خانوما همسر من یه کارتی داره که باهاش از فروشگاه وسیله میگیریم بعد نزدیک یه تومن برامون هر ماه میریزن به حساب.ما هفت ماهه این کارتمون رو گم کرده بودیم و همسرم راست یا دروغ می‌گفت اقدام کردم برای ابطال کارت و درخواست مجدد من هم باورم میشد.تا اینکه چند روز پیش مامانم یه آشنا پیدا کرد و کد ملی همسرم رو داد بهش اونم استعلام کرد و گفت که مبلغی که هر ماه به کارت واریز میشد رو برداشت میکردن و کارت فعال هست!!!!در صورتی که ما کارت رو گم کرده بودیم.من مطمئنم کار مادرشوهرش هست چون چندین بار موارد مشابه رو ازش دیدم به همسرم گفتم کار مادرته لابد ناراحت شد که مگه مامان من دزد و گداست منم گفتم نه ولی با توجه به اخلاقش گفتم.حالا نمی‌دونم شوهرم خودش کارت رو داده به ننش یا ننش کارت رو دزدیده(که اصلا ازش بعید نیست).مامانم میگه شوهرت خودش هم می‌دونه که کار مامانشه ولی هیچوقت نمیاد که به تو بگه و مامانشو بد کنه .شوهرم برگشته امروز میگه اون مسئول فروشگاه به دوربین نگاه کرده و گفته اونی که وسیله خریده مرده منم گفتم مگه الکیه که به دوربین نگاه کنن و شوهرم چیزی نگفت فهمیدم دروغ میگه بعد بهم گفت به مامانت بگو زیاد پیگیر این موضوع نشه ادارمون کوچیکه همکاران میان میگن فکر میکنن چی شده

مردک انگل یعنی میگه به مامانت بگو دخالت نکنه تا مادر من راز دزدیش فاش نشه 

اعصابم خورده خیلی بدم اومد ازش 

چیکار کنم 

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

بنظر منم میدونسته وگرنه 7 ماه هیچ اقدامی نکرده عجیبه 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خودش داده کارت رو

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

گیر بده کارتو از هرکجاس بیاره

یا باطلش کنه اون گمشده رو

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

به نظرم به کسی تهمت نزن!

دهن جر واجر شده رو میشه بخیه زد ! 

قلب شکسته شده رو نه... .

ـ دلـــم میخواد یه تریبون داشته باشم ... همه سلبریتی های "نون به نرخ روز خور" رو جمع کنم ! دلم میخواد فریـــآد بکشم سرشون وَ بگم : یه عمرررررر تریبون دست شما بود و فقط شما حرف زدید !!! امروز فقــــط بشنوید : شما شـــاهد شهادت کسانی بودید که "یک تنه" یه لشکر بودن ... . که اگر غیر این بود پنجاه شصت نفری بهشون حمله نمیشد !!! کسایی که یه تنه میتونستن از یه ایران در برابرِ بیگانه دفاع کنن... . شما دیدید و دم نزدید ... . هیچ کدومِ شما با مادرای داغ دیده هم دردی نکردید!!! دریغآ از یه هشتگ خشک و خالی... .   و حالا ما امروز شاهد اینیم که شماها همتـــــون رو هم!!!  تاکید میکنم ! همــــه ی شما رو هم عرضه ندارید یه نفر رو از پایِ دار نجات بدید !  دریغ از یه جو غیرت وَ دریغ از یه جو عرضه  ... . مایه ننگید تا تاریخ تاریخه .... .  " شهید عجمیان " و "شهید علی وردی"  نحوه شهادتتان جگرم را سوزاند ... .  گوارایِ وجودتان ، عطرِ گَریبانِ "حسین" .                                                                                                                               

حتی اگه داده به مادرش اشکال نداره حلالش پسر بزرگ کرده لابد نیاز داشته

ازین خداروشکر کن واسه کسی دیگه خرج نکرده

بعضی از مردا میرن صیغه میکنن و پول خرج اونا میکنن:/

آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️

تو اشتباه کردی هعی گفتی مامانم اینو گفت مامانم اونو گفت اون حرفارو باید از زبون خودت بزنی ن مامانت ... اگر‌مادر شوهرت احتیاج داره خو هیچی ولی اگر‌حقوق داره و وضعش خوبه بعله شوهرتو جر بده ...بگو رفتم اون فروشگاه دوربین نشونم داد مامانت بود 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر