2777
2789
عنوان

به نظرتون دهن شوهرمو جر بدم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 69 پست
باطل کرده هفته دیگه هم میرسه دستمون  خودم نگهش میدارم  مردک بی لیاقت

از این به بعد هم سعی کن چنین راز هایی هرچند کوچیک بین خودتون بمونه پای مامانت رو وسط نکشی. و اگه مامانت پرسید مادرشوهرت رو بدنام نکن بگو اره پیگیری کردم واقعا گم شده بود. 

من همان گلبرگ مغرورم🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه شوهرت  زیاد پیگیر نشو چون اختیار کارتشو داره اینجوری خودتو بی ارزش میکنی باید زودتر ب ...

امروز رفت کارت رو باطل کرد و درخواست مجدد داد

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
خو چ فرقی داره بخواد کمک کنه جور دیگه کمک میکنه.مثلا هر ماه از حقوقش ی مبلغی میده مادرش.بنظرم بهتره ...

چک داره هر سه ماه سی تومن 

همون بتونه چک هاش رو پاش کنه 

اینکه منو خر فرض کرده اعصابمو خورد میکنه

چن بار پرسیدم گفته نه  ولی داره دروغ میگه

دیگه نمیتونی باهاش در بیافتی وقتی دروغ میگه... صد در صد دست مادرشوهرته حالا یا همسرت داده یا هم برداشته که اینجوری میگه زیر رو نکن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
خب ببین اگه مدعی اینه که این مدت گم شده پس باید شارژ کارت توش باشه نزدیک هفت هشت میلیون خرید می تونی ...

استعلام کردیم هر ماه مبلغ برداشت میشد

شرایط مالیش چطوره مادر شوهرت؟ حقم داری مام حکمت داریم به تعداد اعضا میوفته روش و حق خودمونه قانونا

وضعش لااقل از ما بهتره

اون بخواد به مادرش کمک کنه بازم بهش پول میده. شاید شما ناراحت بشی ولی خودت رو بذار به جاش. شاید دستش ...

دستش تنگ نیست 

به هر طریقی بخواد کمک کنه من بازم رضایت ندارم و عملا حرامه!!!!مال حرام هم بالاخره با به درد و مرضی خودشو نشون میده 

خدا به شما هم عقل و فهم بده ...!!!!

بنده خدا بابت یه کارت خرید باید به همه جواب پس بده...

اصلا مادرش داره با اون کارت خرید میکنه غریبه ک نیست بعضیا چقد تنگ نظر و بخیل هستن اونم مادرش ارزش یه کارت خرید نداره؟؟؟؟