2777
2789
عنوان

فروش طلا وناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 36 پست

سلام

طاعاتتون قبول حق

مال دنیا برای دنیاست اسمش روش هست  راحت دل بکنید

چون اخرش مرگ هست وهمه رومیذاریم میریم حتی اگر تمام کره زمین بنام ما باشه

اگر زمین بهتره بفروشید چرا شک دارید؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفروش

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
منم استفاده نمیکنم ولی خیلی دوسشون دارم

تهرانی ؟ چند گدم طلا داری کاش بکی به من میگعت بیا طلاااتو بفروش خونه بخر خداشاهده بحدی عاشق طلام چیزی میگم یه چیزی میشنوی .ولی خداشاهده فقط خونه بدرد میخوره 

شما الان باید از خوشحالی روپا بند نباشی ...دارین زمین میخرین چیزی که الان ارزوی خیلیاست طلا تیکه تیکه بدست میاد اما زمین نه

قیمت زمین هم ده برابر طلا رشد میکنه و زمین یه پشتوانه محکم

ان شا الله طلاهارم میخرید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

کاش من جای تو بودم !!

واقعا خیلی مسخره ای 

هیچوقت به طلا علاقه نداشتم و ندارم 

آخه به دوتا تیکه اهن به دست هاتون چرا اینقد وابسته هستید ؟؟

همیشه عاشق ماشین و خونه و زمین و پس انداز بودم 

اون زمان پول داشتم کم کم انگشتری چیزی میخریدم توهم با کم بخر ایشالا خدا بهت زیاد میده

همون کنم ندارم خواهر.اون زمان با پس انداز میشد یه چی خرید الان چی چقدر پس انداز کنم یه تیکه بخرم.درامد ها هم فرق نکرده همه سال