2777
2789
عنوان

فروش طلا وناراحتی

1207 بازدید | 36 پست

اگه طلاهامو بفروشم دو دنگ ونیم زمین میخوره بنامم محضری وبقیش بنام مامانم درسته زمین کوچکی هست ولی جاش عالیه وپول دوبرابر میشه همین الان چون زمین تعاونی میدن به مامانم ولی حالم بده ناراحتم که طلاهامو بفروشم میدونم پولم دوبرابر میشه ولی انگار بغض دارم نمیتونم دل بکنم ازشون فرداهم باید بفروشم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر میدونی میفروشی باهاش زمین میخری

به احتمال زیاد طلا نفروختی برای یه گونی برنج برای ابتدایی ترین مایحتاج خونت که بدونی چقدر تحت فشاری 

دمت گرم برو خداروشکر کن گل

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
من حتی به نامم هم نخوره ناراحت نمیشم کلا به چیزی وابستگی ندارم خداروشکر  انشالله بهترشو بعدا م ...

بخدا منم تو اطرافیانم اصصصصن ادم اینطوری ندیدم تو اولین نفری هستی ک میبینم با هم هم عقیده ایم😂😂😂

من طلا دارم ولی انقدری نیست باهاش بتونم ملک بخرم. ولی اگه میتونستم ملک بخرم با جان و دل می‌فروختم. چون اعتقاد دارم طلا برای سرمایه گذاری هست اگه برای زیبایی باشه الان بدل هایی هست که از طلا قشنگتره. تو هم شک نکن که ملک بخری