2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

319 بازدید | 31 پست

عزیزان سرزنش نکنید لطفا.. فقط راهکار میخوام... قبلا با پسردایی ام بودم حدود دوماه و بعدش سریع توبه کردم... الان بشدت پشیمونم 

حالا قراره برم تو مغازه داداشم کار کنم.. پسردایی ام هم احتمال زیاد بدونه اونجا کار میکنم میاد مغازه برای کرم ریختن 😔مغازه داداشم دوربین داره 🥺خانوادم از گذشته ما هیچ اطلاعی ندارن... میترسم بیاد اونجا داداشم نباشه یه حرکتی چیزی پسردایی ام بزنه دوربین ضبط کنه بعد ماجرا رو داداشم متوجه بشه 🥺🥺🥺🥺 راهکار لطفا بدین🙏🙏🙏🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی تو خانواده باشه ک میتونه درکت کنه.داداشت خیلی سختگیره؟؟

دوربین مغازه صدا هم ضبط میکنه؟!؟ 

ای بابا.چ بد.حالا ایشالا ک پسرداییت بیخیال شده و نیاد سراغت دگه

خیلی سمجه خیلی عوضیه 🤦🏻‍♀️

برو اگر کاری کرد داداشت حساب شو میرسه که دیگه پاشو از گیریمش دراز تر نکنه

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
برو اگر کاری کرد داداشت حساب شو میرسه که دیگه پاشو از گیریمش دراز تر نکنه

داداشم. بفهمه میترسم پسردایی ام. گذشته رو لو بده

بعضیاش اره.دوستم میگفت اگر یه چیز قرمز یا نارنجی کنارش باشه اون ضبط صداست.ولی اکثرا تو مغازه ها هزین ...

مطمعنی عزیزم. اگه یچیز قرمز کنارش باشه ضبط صداست؟!؟ میگم. اگه مزاحمت ایجاد کرد حداقل بهش بگم اینجا دوربین داره بره گم. شه