2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوقش بیاد و داداشت میزنه دهنش.بعدم توام بگو بچگی کردم قول بده خیالش راحت بشه.بگو ک پشیمونی

اون این حرفا حالیش نیس بدونه یچیزی بینمون بوده زنده نمیذاره منو نه پسردایی مو نه منو

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
داداشم. بفهمه میترسم پسردایی ام. گذشته رو لو بده

اگر پسردایی ات کاری کرد

برادرت متوجه شد و پسردایی رو تنبیه میکنه 

اون موقع پسر دایی چیزی گفت گردن نگیر، بگو از لجش اینجوری میکنه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
به پسر داییت خب بگو مغازه دوربین داره اگ اومد 

اگه بهش بگم. میترسم. دوربین همین حرفمو ضبط کنه... مشکلم همینه🥺🤦🏻‍♀️

حتی اگر پسردایی اومد اذیتت کرد 

خودت به داداشت بگو

از گذشته چیزی نگو ولی مثلا امروز اذیتت کرد به داداشت بگو فلانی امروز اومده بود اذیت میکرد

داداشت پوستش میکنه 

با این حال پسردایی چیزی گفت، شما میگی از لجش هست و گردن نگیر.

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
حتی اگر پسردایی اومد اذیتت کرد  خودت به داداشت بگو از گذشته چیزی نگو ولی مثلا امروز اذیتت کرد ...

داداشم. خیلی غیرتی تر از این حرفاست... ول کن. نمیشه

سرچ کن ضبط صدا دوربین مدار بسته برو تو عکسا انواع و اقسامش هست.نشون داده میکروفون رو

اهااا چشم ممنون گلم... کاش صدا رو ضبط نکنه🥺

داداشم. خیلی غیرتی تر از این حرفاست... ول کن. نمیشه

این نقطه ضعف که به پسر دایی نگفتید برادر شما رو هم دعوا میکنه؟!

همیشه به جنس مخالف بگید برادرم غیرتی هست بفهمه تو رو میکشهاز من حمایت میکنه

ساختمون ما دو نوع دوربین داره 

یکسری اصلا معلوم نیست صدا ضبط میکنه یا نه

نهایت میگن یه سوکت اگر به ترمینال ... باشه صدا ضبط میشه نباشه ضبط نمیشه

ببخشید میپرسم فقط کنجکاو شدم مگه تا چ حد با هم بودید خوب اگه در حد پیام وزنگ باشه ک داداشت میگذره از ...

درحد چت هم باشه خون به پامیکنه