2777
2789
عنوان

همسرمو دوس دارم اما ميخوام جدا بشم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 38 پست
مشاوره رفتم اون نمياد  مشاورم ميگه اگه اون مياد نميشه بايد حرفاي همسرتم بشنوم  اما هركار ...

پس راهکار برای خودتون بگیرید تا اوضاع بهتر بشه

نذرشهید ابراهیم هادی کنید ردخورنداره نذرامام جواد ع هم

من نتیجه دیدم 

ازخود خدا واهل بیت بخواید کمک کنند

خیره ان شاا…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اعتقاد داشتن و با خدا بودن آرامش میده

صد درصد عزیزم.من خودم چله زیارت عاشورا واقعا بهم آرامش میده حاجتامو با تمام امید میخوام ازشون جز به جز دقیقا ۲ بار همون شد😍

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
صد درصد عزیزم.من خودم چله زیارت عاشورا واقعا بهم آرامش میده حاجتامو با تمام امید میخوام ازشون جز به ...

من چندساله یه حاجت بزرگ دارم و خیلی هم واسش تلاش کردم،ولی فعلا اتفاق نیوفتاده، ممنون میشم واسه من هم دعا بفرمایید. 

من چندساله یه حاجت بزرگ دارم و خیلی هم واسش تلاش کردم،ولی فعلا اتفاق نیوفتاده، ممنون میشم واسه من هم ...

چشم اگه لایق باشم.انشالله حاجت روا میشی عزیزم.چرا چله حق شناس بر نمیدارین؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
ممنونم، آداب شو به من بگید لطفا. 

۱۰۰ تا الله اکبر

یک بار اول سلام زیارت عاشورا بعدش لعن زیارت عاشورا

از اول زیارت تا اول لعن و سلام میخونیم

بعد بلند میشین دو رکعت نماز هدیه امام حسین میخونیم

دوباره ۱۰۰ تا الله اکبر

از اول زیارت عاشورا تا اخر سجده همراه با ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام

دوباره نمازبه نیت زیارت  امام حسین میخونیم

هر جا متوجه نشدید بپرسید.توی نت هم بزنین کامل و جامع میاد

سپاسگزارم، زحمت کشیدید

قربونت جانم.فقط مراقبه هاشو توی نت بخونین .صدقه داره .و باید حاجت اولتون ظهور و فرج و سلامتی امام زمان باشه. اینکه باید از طلوع تا غروب آفتاب باشه