2777
2789
عنوان

همسرمو دوس دارم اما ميخوام جدا بشم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام طاعاتتون قبول حق فرزند طلاق درست کردن هنر نیست قوی باشید و زرنگ برید پیش مشاور راهکار بگیری ...

مشاوره رفتم اون نمياد 

مشاورم ميگه اگه اون مياد نميشه بايد حرفاي همسرتم بشنوم 

اما هركاري ميكنم نمياد

بنظر من قبل جدایی اگه میتونی برای حسن خلق همسرتون چله آیت الله حق شناس بگیر... انشاالله که اخلاقاش ...

واقعا این چیزا تاثیر داره رو رفتار و اخلاق؟ 

اخه من فکر میکنم اخلاق یه چیزی هست مثل عادت که به مرور و به تدریج شخصیت آدما رو شکل داده، سخت تغییر میکنه، ممکنه با کنترل کردن و مراقبه از خودت و مشاوره بتونی یه کم تعدیل کنی اخلاقتو.. 

البته با احترام به نظر شما

صدا مو میشنوید

من بچه طلاقم

۳۵ سالمه دوتاهم بچه دارم

ولی پراز حسرتمممم

پراز آرزو هایی که شدن عقده

خواهش میکنم 

خواهش نیکنم

براحتی برای دیگران نسخه طلاق نپیچید

خواهش میکنم به طلاق به عنوانداولین راه وراحت شدن نگاه نکنید

من از ۱۶ سالگی تا الان مبتلا به افسردگی حاد هستم

آخه چرا باید تاوان اشتباه وندونم کاری پدرومادرم رو من پس میدادم

بسازید یک زندگی خوب رو

خراب کردن که هنرنیست

واقعا این چیزا تاثیر داره رو رفتار و اخلاق؟  اخه من فکر میکنم اخلاق یه چیزی هست مثل عادت که به ...

آره عزیزم واقعا تاثیر داره.من با چندتا کاربر که چنین چله ای گرفتن و همسراشون ازین رو به اون رو شدن چت کردم.واقعا نتیجه گرفته بودن.وقتی همسر مشروب خور و بی دین رو تغییر میده و امام حسینی میکنه دیگه اخلاق که چیزی نیس.این چله اگه کاملا رعایت بشه رد خور نداره.

من خودم به خانومی که باردار بود و برای قهر رفته بود خونه پدرش پیشنهاد دادم گفت اواخر چله همسرش اومده دنبالش برای آشتی.میگفت کلا میخواستیم طلاق بگیریم.

ی خانم دیگه ای هم بود میگفت برای قهر رفته بودم چله گرفتم که چیزی به نامم کنه یا حق طلاق و حضانت بده بهم میگه بعد اتمام چله اومد دنبالم هم حضانت داد بهم هم حق طلاق

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
بنظر منم اخلاق چيزيه كه از كودكي تومون رشد ميكنه و تغيير نميكنه

هر جور صلاح میدونی عزیزم.من خواهرانه خواستم کمکتون کنم❤️

انشالله مشکلاتتون حل بشه🌹

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
واقعا این چیزا تاثیر داره رو رفتار و اخلاق؟  اخه من فکر میکنم اخلاق یه چیزی هست مثل عادت که به ...

این یک نمونه از حاجت روایی های داخل کانال شاگرد آیت الله حق شناس هست عزیزم