2777
2789
عنوان

بچه هامو به زور از بغلم کشیدن بردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 94 پست
کار پدرتونم درست نبوده تو این وضعیت

چون بالای صدبار کتک خوردنم دید ولی ساکت شد البته من بهشون چیزی نمیگفتم فقط سطحیارو میدونن

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
جان عزیزم غصه نخور میاره میخواد چکار کنه

دارم میمیرم بچه هامو میخوام 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگر بری شکایت کنی مامور میدن که بچه ها رو بگیری. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
خدا ازشون نگذره مادرشوهرم هست ولی دخترم جیگرمو تیکه باره کرد برادرشوهر دارم ۷ سالشه اذیتش میکنه&nbs ...

مادرشوهرت چجور ادمیه پشت پسرشه یا نه دختر شیر خودتو میخوره بنظرم چون سنشون کمه نمیتونن از پسش بربیان چون تو وابسته ای بهشون خواسه اذیتت کنه اینکارو کرده مردای عصبی خیلیم وابسته هستن براینکه ازدستت نده تنها کاری وه به ذهنش رسیده انجام داده دوروز دیگه به غلط کردم میفته حالا ببین بچهارم پس میاره

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
خب اگر بری شکایت کنی مامور میدن که بچه ها رو بگیری. 

شکایت کردم ازش 

چون بالای صدبار کتک خوردنم دید ولی ساکت شد البته من بهشون چیزی نمیگفتم فقط سطحیارو میدونن

واست توسل میخونم عزیزم امیدوارم مشکلت حل شه هر چه زودتر 

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

بعد هم‌بچه یک ساله شیر خودتو میخوره پس میخواد چیکار کنه؟ برو پاسگاه مامور میدن بهت. حداقل میتونی اون رو بگیری

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
مادرشوهرت چجور ادمیه پشت پسرشه یا نه دختر شیر خودتو میخوره بنظرم چون سنشون کمه نمیتونن از پسش بربیان ...

غلط کردنش به دردم دیگه نمیخوره منو کوچیک خاص و عام کرد دیشب ساعت ۳ شب همه تو خیابون جمع بودن

فقط بچه هامو بده بره بدرک

واست توسل میخونم عزیزم امیدوارم مشکلت حل شه هر چه زودتر 

خدا خیرت بده اسمم حدیث هستش دعا کن امروز بچه هامو بیاره

بعد هم‌بچه یک ساله شیر خودتو میخوره پس میخواد چیکار کنه؟ برو پاسگاه مامور میدن بهت. حداقل میتونی اون ...

نه بچه ام شیر خشکیه

صبح رفتیم محل الکترونیکی قوه قضاییه گفتن سایت بسته اس

غلط کردنش به دردم دیگه نمیخوره منو کوچیک خاص و عام کرد دیشب ساعت ۳ شب همه تو خیابون جمع بودن فقط بچ ...

نباید اجازه میدادی بچهاتو ببره قانونی دوماهی طول میکشید تا بتونه بگیره اونم نمیتونست چون زیر سن قانونین 

بچهارو قایم میکردی میگفتی فقط با دستور دادگاه میدم بچهارو الان اگه بتونن بچهارو نگهدارن توهم همین زمان قانونی طول میکشه تا به بچها برسی مگر اینکه خودشون از پسش برنیان برگردونن 

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
نباید اجازه میدادی بچهاتو ببره قانونی دوماهی طول میکشید تا بتونه بگیره اونم نمیتونست چون زیر سن قانو ...

بابام از سر لج کشیدشون دادشون بهش خدا مرگم بده خدا مرگم بده الهی بمیرم

بابام از سر لج کشیدشون دادشون بهش خدا مرگم بده خدا مرگم بده الهی بمیرم

نباید به هیچ وجه بچهارو میدادی اگه قصدت واسه جدایی جدی بود ولی بنظر من خودتو اذیت نکن چون کوچیکن از پسش برنمیان برمیگردونن البته همچیز بستگی به مادرشوهرتم داره که چجور ادمیه ولی اگه الاک سست بشی بخاطر بچهات خودت زنگ بزنی التماس کنی و کوتاه بیای اونوقت یه عمر با گرفتن بچها تهدیدت میکنه یه مدت هرجور شده خودتو کنترل کن اگه پدر خوبی باشه دلش واسه بجها میسوزه 

نباید به هیچ وجه بچهارو میدادی اگه قصدت واسه جدایی جدی بود ولی بنظر من خودتو اذیت نکن چون کوچیکن از ...

این سه ساله با تهدید گرفتن بچه هام دارم سر میکنم ولی دیگه طاقتم تموم شد 

کاشکی بچه هام بهو نمو بگیرن واسم بیارتشون

فقط دعا کن بچه هامو واسم بیاره تو رو خدا

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز اللهم عجل لولیک الفرج الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم یا مهدی ادرکنی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم