2777
2789
عنوان

بچه هامو به زور از بغلم کشیدن بردن

1360 بازدید | 94 پست

دیشب کتکم زد بچه هام خونه بابام بودن گفت هیچی نمیگی بچه هارو میاری و میای منم مستقیم به بابام گفتم بابام بهش گفت برو نرفت حرفای بیخود میزد بابام با لوله سبز زدش اونم زنگ زد پلیس و آمبولانس مردمو جمع کرد آخرش بچه هامو ازم بردشون تو رو خدا هرکی میبینه تاپیکمو دعا کنه بچه هامو امروز بیاره تو رو خداااا

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

زد تو دست و پاهاش هیچیش نشد ولی شکایت کرد که من فلان شدم و بهمان شدم 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضاتون خیلی زیباست به خدا توکل کن

فقط دعا کن بچه هامو واسم بیاره تو رو خدا

بچه هات چند سالشونه،اگر زیر ۷ سال هستن میتونی بری شکایت. بعد هم اگر تو زده برو پزشکی قانونی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

سلام

طاعاتتون قبول حق

زندگی بامردعصبی سیاست و قلق میخواد

کار بدی کرده 

باید جبران کنه

اما شماهم اشتباه کردی

به بابات گفتی که عصبی بشه و کتکش بزنه و شر زیاد بشه

معلومه اونم لج میکنه بچه ها رومیبره و به پلیس میگه

مشکلاتتون روبا مشاورحل کنید نه باخانواده ها

فعلا باید صبوری کنید تا کینه ها و عصبانیت ها رفع بشه

چون همه اشتباه کردید

بچه هات چند سالشونه،اگر زیر ۷ سال هستن میتونی بری شکایت. بعد هم اگر تو زده برو پزشکی قانونی

۳ ساله و ۱ ساله

شکایت کردم

اصلاً اون بچه هاش واسش مهم نیستن

خدا از مردی که یه دختر با هزار آرزو وعشق به امید خوشبخت شدن بهش بله میگه رو اینجوری ناامید میکنه  نگذره به زمین گرم بخوره 

ادمایی هستن که بتونن بچه هارو نگهدارن ازپسش برمیان 

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 

کار پدرتونم درست نبوده تو این وضعیت

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
سلام طاعاتتون قبول حق زندگی بامردعصبی سیاست و قلق میخواد کار بدی کرده  باید جبران کنه اما ...

بالای صد بار کتکم زد هیچی نگفتم به خانوادم یه بارم سرم بخیه خورد خانواده شوهرم بردنم بیمارستان خانوادم دیشب فهمیدن 

خدا از مردی که یه دختر با هزار آرزو وعشق به امید خوشبخت شدن بهش بله میگه رو اینجوری ناامید میکنه &nb ...

خدا ازشون نگذره

مادرشوهرم هست ولی دخترم جیگرمو تیکه باره کرد برادرشوهر دارم ۷ سالشه اذیتش میکنه 

۳ ساله و ۱ ساله شکایت کردم اصلاً اون بچه هاش واسش مهم نیستن

جان عزیزم غصه نخور میاره میخواد چکار کنه

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!