2777
2789
عنوان

کسی بوده که با رابطه ی سطحی شبیه شرایط من باردار شده باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 47 پست
الان بخورم یعنی ؟!  زیاد عوارض شدید که خیلی حالم بدبشه تا الان با خوردنش تجربه نکردم ، اما پیش ...

هیچی نمیشه با چهاروپنج تا قرص کسی نازل نمیشه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو همین سایت دیدم ک میگفتن خانمه عقد بوده و باکره بود با پیشتاب حامله شده

من خودم اونجور شده بودم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
الان بخورم یعنی ؟!  زیاد عوارض شدید که خیلی حالم بدبشه تا الان با خوردنش تجربه نکردم ، اما پیش ...

عزیزم من خودم بچہ ندارم ۳ بار بارداری ناموفق داشتم اما اطرافیانمو دیدم چندسال قرص خوردن بعد قطع کردن و بعداز چندماہ باردار شدن پس نگران اینکہ توی یہ ماہ ۳۔۴ تا قرص بخوری و نازا بشی و مریض بشی اصلا نباش در صورتی میگن عوارض دارہ کہ چندین سال پشت سرھم بخوری

قرص اورژانسی منظورم ازین اووسیز هاست ها ، که دوتا ۷۵ ان 

میدونم اره من یکی از دوستام چند سال استفاده کرد بعد از چندسال  ماه اول اقدام باردار شد

میدونم اره من یکی از دوستام چند سال استفاده کرد بعد از چندسال  ماه اول اقدام باردار شد

دقیقا همینو ؟ اخه این میگن سالی دوبار کلا بخورید برای همین خیلی خیلی میترسم

در آغوشِ خدا {🤍}

استاتر خدا فقط شفات بده !!!!! 

باکره 

بدون دخول و... چجوری باردار باشی آخه!!!!

والا منو شوهرم هیچ مشکلی نداشتیم !! ۳ ماه هر روز دخول عمیق و بعد س ماه تازه باردار شدم 

تازه طبع شوهرمم خیلی گرمه 

مگه گلی ک با گرده افشانی باردار بشی 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
دقیقا همینو ؟ اخه این میگن سالی دوبار کلا بخورید برای همین خیلی خیلی میترسم

اره از این مبخورد دیگه نمیدونم بدنها فرق میکنه چی بگم

اخه ال دی نمیخورم که  ، ازین اورژانسی اووسیز ها

اھان من فکر کردم منظورت اینہ دوتا ال دی باھم بخوری  میگی اورژانسی از اونا اصلا اطلاعی ندارم ببین نظر بقیہ خانمھا چیہ!

بله درسته ، میشه الان راهنماییم کنید لطفا

شما برای احتیاط از روز هشت تا ۱۵ سیکل رابطه پر خطر نداشته باش

خوردن یکی دوبار قرص اورژانسی هم مشکلی ایجاد نمیکنه اما فقط یکی دوبار

الان رابطه شما به بارداری ختم نخواهد شد به احتمال زیاد.

ضمنا پیشاب یعنی مایعی که در شروع رابطه از آلت مرد خارج می‌شود حاوی ۱۳ درصد اسپرم هست

پس در نتیجه کاندوم بهترین وسیله جلوگیری هست برای شما در حال حاضر