2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحلش اره ، من ای وی اف نیستم ولی اطلاعاتم کامله تقریباً

داروهای گرونی داره 

اگر برای جنسیت و ... باشه زیبایی محسوب میشه و بیمه تعلق نمیگیره و هزینش می‌ره حدودا روی ۶۰ ملیون

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
مراحلش اره ، من ای وی اف نیستم ولی اطلاعاتم کامله تقریباً داروهای گرونی داره  اگر برای جنسیت ...

من ي دختر دارم طبيعي باردار شدم اما الان پسر ميخام واقعيت اين طبيعي نميخام باردار بشم چون دخترم شكاف كامي ميخام ژنم تغيير پيدا كنه ميگن بارداري ivf برام خوبه الان ٧ساله دخترم بدنيا اومده گفتم شايد بشه از بيمه استفاده كرد

من ي دختر دارم طبيعي باردار شدم اما الان پسر ميخام واقعيت اين طبيعي نميخام باردار بشم چون دخترم شكاف ...

اینو دکتر باید تایید کنه ک ای وی اف لازمه یا نه 

اگر یک درصد دکتر بگه ک باید ای وی اف کنی برسی ژن ها خیلی هزینه بره و از اونور کلا جنسیت آزاد حساب میشه 

ینی شما دستور پزشک داشته باشی و بیمه هم باشی قیچسمت تایین جنسیت آزاده و ب بیمه تعلق نمیگیره 

هر جنین فکر میکنم دو ملیون میشه تایین جنسیتش 

مثلا شما ۱۴ تا جنین داشته باشین هر کدوم یک ملیون هم حساب کنی میشه ۱۴‌ ملیون ک صد البته یک ملیون نیست هزینه تایین جنسیت 

چرا هرچی خوندم نفهمیدم! چرا باید ۱۴ تا جنین  درست کنن! یکی دوتا بسه دیگه

ببین نگاه کن بهت دارو تخمک گذاری میدن و از شما هر چغدر تخمک داشته باشی میکشن بعضیا ک مشکل دارن شاید ۴تا۵ تا بشه 

بعضیا ۱۵_۱۴ تا بعد از همسرتون نمونه اسپرم میگیرن چ همرو جنین میکنن ک این جنین ها گرید بندی داره از خوب تا ضعیف 

بعد شما ی پولی میدی همرو فریز میکنن 

روز انتقال میری یکی الی دوتا جنین رو انتقال میدن 

ک شاید موفق نشه مخصوصا برای زوجی ک مشکل دارن شاید همون ۱۴ تا هم کم باشه و با هیچکدوم باردار نشن و مجبور بشن دوباره برای دارو و تخمک کشی هزینه کنن 

ولی ما میگیرم یک درصد همون انتقال اول بگیره و طرف باردار بشه 

اون موقع ازش میپرسم آیا میخوای بقیه جنین هارو اهدا کنی یا نه 

اگر بگه اره ک خب بچه هاش میشن بچه یکی دیگ 

اگر بگه نه همرو از فریز خارج میکنن و میریزن دور 

و اگر برای جنسیت باشه قطعا بازم ۱۴ تا کمه چون تایین جنست با مرد هست و موقع گرفتن نمونه اسپرم مرد باید استمنا کنه قطعا خیلی از اسپرم های نر ک ضعیف تر هستن از بین میرن و اکثر جنین ها دختر میشن 

کجاشو متوجه نشدی عزیزم سوالت رو بپرس

خوب همین توضیحی ک ب دوستمون دادی ک اسپرم نر از بین میرن اسپرم دختر میمونه من ک پسر میخام باید چی بشه؟ من و همسرم عاشق دخترمون هستیم دوست داریم اگه بچه بیاریم پسر باشه جنسیت متفاوت تجربه کنیم / خودم علاقه ب بچه ندارم اصلا احساس میکنم جز دخترم نمیتونم کس دیگه ای دوست داشته باشم