2777
2789
من فقط دونوع هایلایتر دیدم مایع و هایلایترایی ک مثل سایه هستن پودری ندیدم😂😐

نمیدونم عکسش نمیاد این انگار فقط مثل دهه ۶۰ اکلیل خالی زدی بعنی کلا اینجورین رنگ نمیدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عکسش نمیاد این انگار فقط مثل دهه ۶۰ اکلیل خالی زدی بعنی کلا اینجورین رنگ نمیدن؟

اینجور چیزی که میگی رو من سایه دیدم 

یعنی بر فرض یه اکلیل آرایشی هست که تو یه ظرف کوچولوی گرده، اگه اینطوریه بعید میدونم هایلایتر باشه 

چرا هایلایتر مایع نگرفتی که رایج تره

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
اینجور چیزی که میگی رو من سایه دیدم  یعنی بر فرض یه اکلیل آرایشی هست که تو یه ظرف کوچولوی گرده ...

ن سایه نیست مثل این جدیدا ک تبلیغش زیاد شده استوانه ای و سرش ی پد داره والا اینجا پرسیدم همه گفتن پودری بهتره

ن سایه نیست مثل این جدیدا ک تبلیغش زیاد شده استوانه ای و سرش ی پد داره والا اینجا پرسیدم همه گفتن پو ...

اهااااا فهمیدم چطوری میگی 

خب ببین اگ الان از پدش استفاده کردی و بد از آب دراومده 

با یه براش از اینایی که پهنه حالت بادبزنی هست، از اونا بزن رو پد و خیلی ملایم بکش به صورتت 

مرسی ازت فقط هایلایترهای دیگ رنگ دارن یا ن چون این فقط اکلیله😑🙄

من خودم از ایناییش که حالت سایه هستن دارم مال من طلاییه روشنه یعنی زردی نداره 

ولی درکل هر مدلی که باشه انواع رنگارو داره، از سیلور بگیر تا گلد و برنز حتی