2777
2789

سلام🙂

شما کسیو دور و برتون دیدید که خانواده پسره با ازدواج پسرشون مخالف باشه؟نتیجه اش چی شد؟

ماجراهم از این قراره که پسره و دختره دوسال باهم دوست بودن،پسره حدود چندماه کات میکنه و میگه به خاطره کارشه(نظامیه)اما بعد باز برمیگرده پیش دختره چون طاقت نیاورده،بعد معلوم میشه علت اینکه پسره اون موقع کات کرده و رفته باباش بوده،پدرش گفته این دختر به درد تو نمیخوره چون خانواده اش پولی ندارن که به عنوان پشتوانه زندگی بهتون بدن😐🥲🤦🏼‍♀️(وضع مالی دو طرف مثل همه)بعد الانکه پسره باز برگشته به این رابطه،پدر و مادرش فهمیدن و چندماهه تو خونه جنگ به پا کردن در حدی که این بچه تو دوماه شیش هفت کیلو کم کرده🙂و پدرش پاشو کرده تو یه کفش که یا این دختره یا ما،این دختر و پسره هم برنامه ازدواجشون برای یکی دوسال دیگه است،به نظرتون الان تموم کنن یا تا اون موقع تلاش کنن؟؟؟ممکنه باباهه راضی بشه؟ادم خوب و دلسوزیه اما میگه اینا مثل همن،نمیخوام تو همون اول زندگیشون سختی بکشن و چون من چیزی ندارم بهشون بدم حداقل خانواده دختره باید داشته باشن🤦🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه غلطا میکنه باباش،خودش عرضه نداشته واسه پسرش پشتوانه باشه منتظره بابای مردمه که پشتوانه پسرش باشن ،اه خاک برسرش

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

قیدشو میزنم

ببخشید رک گفتم ولی اصلا حاضر نیستم با کسی ازدواج کنم که یه بار کات کررده، نظر خانوادش نسبت بهم منفیه و از همه بدتر یه همچین عقاید مسخره ای دارن که بابای دختر بهشون کمک کنه

مطمئن باش بعدها روی شوهرم تاثیر میزاره

تلاش کن ک بهم برسید!

ب دختره چ  باباعه  نتونسته هیچی جم کنه کمک کنه!

خانواده عروس  اصلا  پولدارم باشن بازم وضیفشون نیی  ب پیر اون کمک کنن!!!

بمونن باهم تا باباعه راضی بشه! ولی  خوب خانواده ی ناجورین و مغز خرابن

پسره داره میپیچونه تماااااام 

فک نکنم،تموم خانواده از این قضیه خبر دارن که باباهه شدیداً مخالفه،اما خب به نظر منم اینکه بدون تلاش کات کنن یعنی یکیشون داره میپیچونه