2777
2789
عنوان

دلنوشته امروز من

181 بازدید | 9 پست

دیروز با شور خاصی از خواب بلند شدم 

با خودم گفتم امروز روز دیگری است و زندگی تو متحول خواهد شد و فلک خواهد چرخید 

بله فلک چرخید آن هم چه چرخی 

قرار بود به مسافرت برویم و صبح حرکت کردیم

وارد جاده که شدیم که صحنه عجیبی دیدم 

جوانی که خوابش برده بود و سرش یه ور شده بود 

در دل به خود لرزیدم 

همان جا از خدا خواستم که او را حفظ کند و بیدارش کند به خودم گفتم شوهر تو خوابش نبره 

ولی نمی دونم چی شد آفتاب چشمانم را خیلی آزار می داد عینکم رو تو چمدون گذاشته بودم 

این بود که چشمامو بستم به یکباره با یه تکان چشمامو باز کردم دیدم ماشین به یه چیزی برخورد کرد و شوهرم با  فریاد  ماشین رو به کنار زد 

متعجب بودم که چرا نمی ایستد 

فکر می کردم یه برخورد جزئی بوده 

وقتی پیاده شدم

دیدم که چیزی از ماشین نمونده 

واقعا روز خاصی بود و فلک چرخاند اما نه روال زندگیم را بلکه چرخهای ماشین زندگی را آنقدر چرخاند که از جا کنده شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام اصلا قلم خوبی نداری

وا😑😐

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
خودتون سلامتین؟

شکر خدا همه سالم هستیم 

ولی از نظر روحی نه 

همسرم که کلا کنگ شده 

حقیقتا از اینکه ماشین خراب شده ناراحت نیستم 

چون هرکس میدید فکر می‌کرد که حتما یه کشته داده و من واقعا از این که همه سالم هستیم خوشحالم 

اما اوصاع روحی همسرم  آزارم میده