2777
2789
درمان افسردگی دست خود ادمه

اره دست خود ادمه بخش اعظمیش 

ولی گاهی خب شرایط متاسفانه از دست ادمیزاد در میره ... و باید از روشای بیرونی مثل دکتر استفادع کرد 

من گفتم حالمو فعلا  که حس میکنم اگه قدرشناس باشم موندگار میشه باهام   ، چطور خوب کردم دوس داشتی بخون 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش برای من فوق العاده موثر بود ،من شیش ماه روزی ۴۵ دقیقه ورزش میکردم و افسردگی شدید داشتم دارو میخوردم ولی ورزش باعث شد داروها رو قطع کنم و به زندگی عادی برگردم

لطفاً برای من دعا کنید 😍

سلام عزیزم

درمان افسردگی بستگی به شدتش داره ،البته که مهمه اراده و خواست خودتون خیلی موثره ولی اگر افسردگی شما شدید باشه حتما باید به یک روانشناس  و در صورت خیلی شدید بودن و نیاز به دارو درمانی به روان پزشک مراجعه کنید

نه نمیشه افسردگی بخاطر بهم ریختن هورمون ها تو مغزه، و باید دارو مصرف کرد تا تنظیم شه. من فقط با دارو جواب گرفتم. ورزش و مشاوره و کارای دیگه فقط نقش کمک کننده داره ولی درمانی نیست.

کاش ی روزی بفهمم چرا انقد از درمان روح و مصرف دارو برای روحتون فرار میکنین 🤨

دارو ها خب عوارض دارن

فامیل ما برا افسردگیش دارو میخوره چند سالی هس میره پیش روان پزشک همش خوابه چاق شده به همه چی بی خیاله خب برا چی وقتی میشه با چیزای دیگه روحیتو خوب کنی بری سمت دارو

💕🧚‍♀️                                               

من رو بگو که از طرف مادری پدربزرگ و دایی و مامانم افسردگی دارن از طرف پدری عموم و عمه و مامان بزرگم... 

واقعا عجب شانسی😑😑😑😑😑😑😑

یعنی ۹۰ درصد هست توی ژنم

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده

کاری نداره صبح برو یدونه شمع سفید بگیر بیار شب  نصف شب اونو بگیر توی دوتا دستات وهرخواسته ای داری چندبارتکرارکن وبعد شمع روباکبریت روشن کن وهیچ چراغی روشن نباشه زیر نورشمع دراز بکش یابشین کنارش وبه خواسته هات فکرکن بعدتاثیراتشو ببین که چه قدرتی داره شمع