2777
2789
عنوان

امشب مرگ خودمو از خدا خواستم

7679 بازدید | 43 پست

تو تاپیکای قبلم هست مشکل دخترم،هرروزم ی مشکل جدید براش میاد دکتر دوز داروهاشو زیاد کرده ،من چه خاکی تو سرم بریزم چیکار کنم من تحمل ناراحتی بچمو ندارم چرا من مادرشدم کاش حداقل دلم از سنگ بود کاش میمردمو اینروزارو مجبور نبودم تحمل کنم،بخدا از بس غصه خودم یه جای سالم تو بدنم نیست تو سن ۳۴سالگی دارم یائسه شدم قلبم مشکل پیدا کرده معدم داغون شده از بس استرس کشیدم جون ندارم دیگخ خدایاااااا یهو چی شد چرا ورق زندگیم برگشت چه گناهی به درگاهت کردم که حقم نیست ی روز خوش ببینم خدایا کورشدم بس که گریه کردم چرا من چرا بچه ی من چه گناهی کرده اینهمه عذاب باید بکشه توروخدا دعا کنین بمیرم 

سلام دوستان عزیز

یک گروه چله ترک گناه تشکیل دادیم توی برنامه اینا

که تاثیرات به شدت مثبتی توی زندگی هامون و براورده شدن حاجت هامون داره

و بعضا مطالبی توی گروه گذاشته میشه که شاید هر جایی شما نبینید این مطالب مفید رو

اگه یه جمعی باشه که توش در مورد این چله‌مون و سختیاش و آثارش با هم صحبت روزانه داشته باشیم ، کمکمون میکنه و باهاش همدیگه رو ترغیب میکنیم و به همدیگه قدرت میدیم...

این لینک گروه هست خوشحال میشیم بهمون ملحق بشید🌸

https://eitaa.com/joinchat/2385314199C96d297dcb9

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومی تو رو خدا بیا از دخترت خبر بده

چی شد ،بردیش دکتر

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

چی شد گلم دخترتو بردی پزشک قانونی؟ 

منم استرس گرفتم اگه خدایی نکرده مشکلی باشه شکایت کن قبل از ۷۲ ساعت تشخیص داده میشه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

اسی پس دخترت چیشد

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

دوست عزیزی که فرمودین دخترتون رو بردین mri بنده خواهرم پزشک هستن و خودم تا حدود زیادی در محیط mriرفت و آمد دارم ،همچین mriوجود نداره که بخواد شلوارش رو دربیاره و mriلباس مخصوص داره و کسانی که بیهوش میشن از قبل رضایتنامه پر میکنن و یه داروی خواب آور براشون تزریق میشه.و اینکه اگر شک دارین به همچین چیزی با آزمایش مشخص میشد که حتی کار اون آقا بوده بوده یا نه،البته بلافاصله باید انجام میشده.