2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

414 بازدید | 40 پست

داییم و زنش حدود 45ساله ازدواج کردن و بچه دار نشدن از اونجایی که سواد درست حسابی ندارن و تو روستا هم زندگی میکنن و اطلاع از مراکز بهزیستی ندارن مایل هستن که بچه بیارن از پرورشگاه بزرگ کنن

سن داییم حدود 72سالش ولی سالم و تواناییش خوبه بنظرتون به اینا با این شرایط بچه میدن؟اصلا چکار باید بکنن خیلی گناه دارن تمام عمرشون در حسرت بچه رفته

اصلا نمیدن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

چرا

بخاطر معذوریت سنی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بعید میدونم

تماس بگیرید با بهتزیستی استان راهنمایتوت میکنن.

برای ثبت نام سایت بهزیستی ثبت نام اولیه میکنید

طبق اولپیت باهاتون تماس میگیرن

من دوسالی هست ثبت نام کردم

و پیگرم با این خانواده خا در ارتباط

من چون بچه دارم اولویت اخرم 

💕

حیف چه دیر اقدام کردن خانم شرط سنی داره باید دیپلم هم داشته باشه شرایط اقا رو نمیدونم 

متاسفانه کسی نداشتن کمکشون کنه و خودشون امکانات نداشتن برن بیان و پیگیر بشن 

سالهای جونیشون فقط چندباری دکتر رفته بودن ونتیجه نگرفته بودن و ول کرده بودن