2777
2789

تیرگیش از بین نمیره؟

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند برابر بر میگرده. من خودم زخم خورده ام جلسه ۴ رها کردم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
کلا باید چن جلسه میرفتی؟

لیزر بکینی خییلی دیر جواب مگیری خودشون مگین ۸ جلسه وله قسمت لابی تا ۱۰ . ۱۲ جلسه م لازمه

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
چند برابر بر میگرده. من خودم زخم خورده ام جلسه ۴ رها کردم

عزیزم نتیجه گیریش با ۶ تا ۸ جلسست حتی بیشتر :///

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈
کلا باید چن جلسه میرفتی؟

بستگی داره واسه هر کسی متفاوته ولی معمولا ۸ جلسه. تازه بعد اونم باید شارژ بری. یعنی شارژ نری هم بر میگرده. کلا جلسه آخر لیزر رو تا حالا کسی ندیده

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»