2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند برابر بر میگرده. من خودم زخم خورده ام جلسه ۴ رها کردم

دو روز پیش جلسه سومم بود 

قسمت بیکینیم انگار داره موهای سیاه درمیاد و کرکی هم نیس

دو جلسه اول خیلی خوب بود مو درنیومد ولی چرا اینسری اینطور شد!!!؟؟؟

تجربتون بگید 

لیزر بکینی خییلی دیر جواب مگیری خودشون مگین ۸ جلسه وله قسمت لابی تا ۱۰ . ۱۲ جلسه م لازمه

اره ب منم اول گفتن 8جلسه الان میگم هنوز در میاد میگن اوکیه بیکینی دیر جواب میگیری خسته شدم دیگ🤦‍♀️

بستگی داره واسه هر کسی متفاوته ولی معمولا ۸ جلسه. تازه بعد اونم باید شارژ بری. یعنی شارژ نری هم بر م ...

اره واقعا کسی ندیده😂😂😂

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عزیزم نتیجه گیریش با ۶ تا ۸ جلسست حتی بیشتر :///

میدونم. دستگاهشون خراب شد دیگه فاصله افتاد منم ولش کردم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
برای بیکینی نمیشه لباس زیرو در نیاریم ؟ 😅 خودش هی بده کنار لباس زیرو ولی کامل در نیاریم خیلی خجالت ...

نه اصلا نمیشه

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏