2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه تولدت عشقم

مبارکه تولدت امشب

مبارکه تولدت

ببین آهنگم خوندم برات😅😍

تولدت پرتکرار

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

مبارکـــه 

بیخیالش

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

استوری میذاشتی تولدم مبارک😑😑😑😑اگر‌برا ت مهم بود

عاطفه  جان اینقدر دغدغه های مردم ‌زیاد شده  باز خداروشکر تو ‌تولدخودت  یادته

تولدت مبارک

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
تولدت مبااااااااارک😃😍❤️ فدای سرت اصلا واست مهم نباشه

همش دارم سعی میکنم اینکارو کنم خداییش 

هرازگاهی خشممو میریزم بیرون🤣

خیلی سخته یه تبریک خشک و خالی ام نبود

تولدت مبارک باشه عزیزم♥

اشکال نداره این روزا خیلیا درگیرن یادشون میره بعضی روزای خاص، ممکنه بعدا یادشون بیاد بهت تبریک بگن 

یا خودت بهشون بگو من خودم از چندماه قبل تولدم روز شماری می کنم به همه هم اعلام می کنم میگم کادو هم حتما بیاریدا 😁

من و همسرم رفته بودیم مسافرت بعد روز تولد من خونمون برگشتیم، بعد روز تولدم هیچکس بهم تبریک نگفت(منم آدمیم که تولدای همه رو یادمه و اولین نفر به همه تبریک میگم) خلاصه شوهرم منو گذاشت خونه مامانم وشوهرم رفت جایی دعوت بود