2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نمیکشم

124 بازدید | 11 پست

با مامانم دعوام شده 

با رفیقامم کات کردم 

اصن خیلی حالم بده خانوادم خیلی رو مخمن خیلی حساسن 

تا یه فوحش کوچیک از دهنم در میره دعوام میکنن

سر تنبلی انقدر حساسن هی به من میگن کار کن کار کن وگرنه گوشیتو میگیریم 

همشم با اون خواهر کوچیکم‌ خوبن فقط بلدن از من ایراد بگیرن و دعوام کنن چرا انقد خوابیدی چرا انقد بیدار موندی 

رفیقامم که یه اخلاقای بدی دارن که اصن ترجیح میدم بزارمشون کنار 

حتی اگر به قیمت این باشه که بهم خوش نگذره 

از صبه هیچی نخوردم این مامانم یه خوراکی بهم نداد ببرم مدرسه منم خودم برنداشتم رفتم فقط یه لقمه داد با چایی 

ناهارم بهم نداد منم خوابیدم تا ساعت پنج الانم اومده خیلی جدی میگه بیا غذاتو بخور 

چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم‌

ولی همه چی میگذره این جور بچه ها باید قوی باشن و زود مستقل بشن اما نه استقلال به هرقیمتی

یکی یدونم تو به من عشق و محبت یاد دادی یاد دادی انقدر مغرور نباشم  و مهم تر از همه یادم دادی هرچقدرم یه دختر عاشق باشه و جونشو برای یه پسر بده  بازم  وسیله ای بیش برای پسر نیست💔💔خیلی گریه کردم خیلی دلمو شکوندی خوردم کردی  اما باز  امید داشتم پشتمی  امیدمو نا امید کردی منم تقصیراتی داشتم  اونقدری که باید  وقت برات نمیذاشتم برای شروع رابطه برام زود بود اما کاش بفهمی تو تقصیراتت چند برابر من بود منو با دخترای دیگه مقایسه میکردی میگفتی از دخترای دیگه یاد بگیرکاش بفهمی آسمونم به زمین بیاد کسی مثل من بدون هیچ چشمداشتی  عاشقت نمیشه💔