2777
2789

نمیدونم چکار کنم هیچ وقت چیزی ندارم بپوشم

نمیدونم با مد پیش برم ولی اکثر دخترای تهران همه قرتی و خشگلن 

خیلیم لباس میخرم اما بلد نیستم لباس با قیمت مناسب و شیک بگیرم میرم مثلا یدونه مانتو گرون میخرم برا بقیه استایلم میمونم واقعنم ندارم هرماه هزینه کاشت مژه و ناخن بدم

کاش شاغل بودم الان ماهی ۲یا ۳تومن دارم اما اصلا نمیدونم کجا میره

پیشنهادتون چیه لطفا کمک کنید

بی خیال هر جور راحتی بیا بیرون..واقعا یه عده بیکارن چقدر زمان صرف ارایش صورت میکنن

اخه دوسدارم شیک باشم 

مثلا اخررهفته با دوستا میخایم بریم شمال اما من لباس مناسب شمال و ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

استایل خودشون رو پیدا کردن نسبت به همون میرن جلو 

من همیشه استایلم ثابت هست،خرج بسیار معقولی هم میکنم 

یک شلوار رو انتخاب میکنم که با تیپ های تو ذهنم اوکی بشه 

به طور مثال کفش سفید به ۹۹ درصد تیپ ها میاد 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
نه  استایل خودشون رو پیدا کردن نسبت به همون میرن جلو  من همیشه استایلم ثابت هست،خرج بسیا ...

خلی خوبه ذهن خلاقی داری واسه استایل کردن

یه دلیلشم که بنظرم نمیتونم قد اونا خوشتیپ باشم اینه محدودیت دارم 

یعنی شلوار قد کوتاه اینا نمیتونم بپوشم 

خلی خوبه ذهن خلاقی داری واسه استایل کردن یه دلیلشم که بنظرم نمیتونم قد اونا خوشتیپ باشم اینه محدودی ...

بگ بپوش 

کارگو بپوش 

همه مدل ها که کوتاه نیستن 

از اپلیکیشن پینترست کمک بگیر 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

از انلاین شاپ معتبر با قیمت مناسب بگیر 

مثلا مانتویی که میخوای بگیری ،یه رنگی باشه که بشه با چند رنگ‌متفادت شال و... ست کرد ،یا مثلا مانتو کوتاه بالای زانو با چند مدل شلوار ست میشه ولی مانتو بلند نه 

تو این پیج هایی که ترکیب های رنگی و مدل اموزش میدن جوین باشی خوبه

ممنون عزیزم چطور باید دانلودش کنم  بعدش چه چیزی رو سرچ کنم  بنویسم استایل مثلا؟

کروم سرچ کن 

با فی.لترشکن هم کار میکنه 

اره انگلیسی باید بنویسی 

اول انواع استایل هارو ببین که کدومش رو دوست داری 

مثلا من مینیمال و کژوال دوست دارم 

تو ببین خودت چی دوست داری 

بعد تو پینترست مثلااا بنویس minimal style

اخه دوسدارم شیک باشم  مثلا اخررهفته با دوستا میخایم بریم شمال اما من لباس مناسب شمال و ندارم&n ...

ببین گلم باید برنامه ریزی کنی 

نوشتن هم روش خیلی خوبیه 

من در مورد مد تخصصی ندارم ولی با برنامه ریزی همه چیز میخرم 

مثلا از هر نوع شلوار مام استایل، بگ، مام فیت یه دونه رنگ تیره مثل ذغالی یا مشکی دارم 

یه دونه کیف روزمره ی مشکی و یه دونه برای مهمونی دارم 

یه کتونی سفید ، و یه دونه مشکی دارم

دیگه با هرمانتویی میتونی ست کنی 

ادکلنم در حد ۵۰۰ اینا میتونی بخری که ماندگاری معمولی داشته باشه